Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

Διαχείριση Social Media

Θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας; Για να αποκτήσετε μια ισχυρή παρουσία στα social media, εμπιστευτείτε τη διαχείρισή τους σε μια καταξιωμένη εταιρεία, όπως η TopSearch!

Διαφήμιση στα Social Media

Διαφήμιση στα Social Media

Η διαφήμιση στα social media έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του ψηφιακού marketing για κάθε επιχείρηση που θέλει να έχει παρουσία στο διαδίκτυο.

Η TopSearch μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαχείριση των social media της επιχείρησής σας. Παίρνοντας υπόψη τους στόχους σας, σχεδιάζουμε την παρουσία σας σε όσα social media επιθυμείτε – Facebook, Twitter, Instagram, Google+, ή Youtube.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη δημιουργία επαγγελματικής καμπάνιας στο Facebook και τη διαχείριση των facebook ads, ώστε η επιχείρησή σας να φτάνει καθημερινά σε μεγαλύτερο εύρος πελατών. Με την κατάλληλη διαχείριση των social media, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του προφίλ σας στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί είναι σημαντική η διαφήμιση στα Social Media

Τα social media είναι σήμερα ο διαδικτυακός χώρος που “συχνάζει” η πλειοψηφία του κοινού. Επομένως, η δυναμική παρουσία της επιχείρησής σας αυτόματα εγγυάται την επιτυχημένη της πορεία! Για να τραβήξει μια επιχείρηση την προσοχή του κοινού και να εντυπωθεί στη μνήμη του, χρειάζεται το περιεχόμενο της δραστηριότητάς της στα social media να είναι πρωτότυπο και ενδιαφέρον.

Η TopSearch σχεδιάζει την παρέμβασή σας στα social media με τρόπο ώστε κάθε ανάρτησή σας να προκαλεί την αλληλεπίδραση του κοινού στο οποίο στοχεύετε. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικτυακή σας δραστηριότητα μπορεί να λαμβάνει καθημερινά τα likes, shares και comments του κοινού, και, ταυτόχρονα, να αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Γνωρίζουμε πως

Η TopSearch, με εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης social media, θα σχεδιάσει αποτελεσματικά το προφίλ της επιχείρησης σας, ώστε να ταιριάζει με τους στόχους και το αγοραστικό κοινό στο οποίο στοχεύετε.

Δημιουργία προφίλ και Διαχείριση Social Media

Η συστηματική και στοχευμένη προβολή της επιχείρησής σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Social Media) βοηθά την επιχείρηση να γίνει αναγνωρίσιμη στο αγοραστικό κοινό κι επομένως να αυξήσει τους ρυθμούς επισκεψιμότητάς της. Η TopSearch, έχοντας χρόνια εμπειρίας και πάντα με γνώμονα τους ξεχωριστούς σκοπούς κάθε επαγγελματία, δημιουργεί επαγγελματικό προφίλ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά και χαράζει στρατηγική στο πώς αυτό θα αναδεικνύεται ανάμεσα στα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προφίλ των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Διαχείριση Social Media

Η TopSearch, έχοντας χρόνια εμπειρίας και πάντα με γνώμονα τους ξεχωριστούς σκοπούς κάθε επαγγελματία, δημιουργεί επαγγελματικό προφίλ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά και χαράζει στρατηγική στο πώς αυτό θα αναδεικνύεται ανάμεσα στα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προφίλ των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Διαχείριση πολλών λογαριασμών

Μια επιχείρηση, για να έχει δυναμική παρουσία στα social media, χρειάζεται να προσεγγίζει το αγοραστικό κοινό της μέσω διαφόρων καναλιών. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι για μια και μόνο επιχείρηση, χρειάζεται να δημιουργείται και να ανεβαίνει περιεχόμενο σε παραπάνω από ένα social media, ανάλογα με το είδος του κοινού στο οποίο απευθύνεστε. Η TopSearch με όρεξη αναλαμβάνει τη διαχείριση όσων λογαριασμών χρειάζεται, για να γίνει η επιχείρησή σας πρωταγωνιστής στο πολλαπλό αυτό “μέτωπο” της κοινωνικής δικτύωσης.

Με πείρα κι εξειδίκευση στην ιδιαίτερη “γλώσσα” κάθε πλατφόρμας social media, η TopSearch εγγυάται ότι η διαχείριση όλων των κοινωνικών σας μέσων θα γίνει παραγωγική, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας.

Αύξηση πωλήσεων στα Social Media

Προώθηση και αύξηση των πωλήσεων

Η στοχευμένη και καλαίσθητη προβολή στα social media πρέπει να έχει ως στόχο την προώθηση της επιχείρησής σας και την αύξηση των πωλήσεων και του πελατολογίου αυτής. Πρώτα και κύρια, η TopSearch θα λάβει υπόψη την εικόνα που ήδη έχει ή θέλετε να έχει το brand σας ώστε αυτή να συμβαδίζει με το ύφος και το στυλ που θα έχουν τα social media της επιχείρησής σας.

Ταυτόχρονα, τα ίδια αυτά στοιχεία προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο κοινό που θέλετε να στοχεύσει η επιχείρησή σας, ώστε social media, brand και κοινό να μιλούν την ίδια “γλώσσα”. Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου περιεχομένου είναι το κλειδί για την αύξηση των πωλήσεων.

Υπηρεσίες διαχείρισης Social Media

Η TopSearch έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φτάσει την επιχείρησή σας στην κορυφή του διαδικτυακού στίβου.

Συνδιάζοντας ευφάνταστο και στοχευμένο στις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης περιεχόμενο με συχνή και δυναμική παρουσία στα μέσα, που δεν θα κουράζει αλλά θα κεντρίζει το αγοραστικό κοινό, η επιχείρησή σας θα διευρύνει το πελατολόγιό της, απογειώνοντας τις πωλήσεις.

Εκτός από τη δημιουργία περιεχομένου στα social media, αναλαμβάνουμε την προώθηση του προφίλ σας σε μεγάλες σελίδες του Facebook, τη δημιουργία επαγγελματικών Facebook ads, αλλά και την επικοινωνία με τους πελάτες μέσω των social media. Εμπιστευτείτε την TopSearch στη διαχείριση των social media κι αναβαθμίστε σήμερα την παρουσία σας αποτελεσματικά κι έξυπνα!

Στοχευμένες Διαφημίσεις στα Social Media

Η εμπειρία μας στα social media σας βοηθά να επιτύχετε τον πραγματικό σας στόχο – δηλαδή να πουλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Το να έχετε περισσότερα “like” ή προβολές ή “engagement” από τους ανταγωνιστές σας δεν έχει νόημα αν τα προϊόντα σας παραμένουν στο ράφι ή αν κανείς δεν εγγράφεται.

Διαφήμιση στο Social Media

Οι υπηρεσίες μας βελτιστοποίησης των κοινωνικών μέσων σας προσφέρουν πραγματικά, απτά οφέλη και δεν αυξάνουν απλώς τις κοινωνικές σας μετρήσεις. Αν ψάχνετε, για μια εταιρεία για τη διαχείριση των social media της επιχείρησής σας, σίγουρα θα θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαχείριση Social Media σε οικονομικές τιμές

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την Ελλάδα.

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.