Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να λάβει ένα από τα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ για κατασκευή ιστοσελίδας για ΑμεΑ, η έμπειρη ομάδα της TopSearch έχει τη λύση! Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για μια επιτυχημένη επαγγελματική ιστοσελίδα με επιδότηση ΕΣΠΑ.

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης ΕΣΠΑ

Οι επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα που θα είναι προσβάσιμη από όλους ανεξαιρέτως, μπορούν να διεκδικήσουν ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την κατασκευή της.

Με βάση το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών στην πλοήγηση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ στοχεύουν στην δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων που θα είναι συμμορφωμένες με το πρότυπο WCAG 2.0.

Προχωρώντας στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας υπό το πρότυπο των χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ, επιλέγετε η ιστοσελίδα σας να είναι φιλική, ταχύτατη και εύκολα προσβάσιμη από όλους τους χρήστες ανεξαιρέτως.

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης ΕΣΠΑ Topsearch

Επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας προσβάσιμης από ΑμεΑ μέσω της επιδότηση ΕΣΠΑ, απαραίτητο είναι η νέα ιστοσελίδα να συμμορφώνεται με τις οδηγίες του προτύπου WCAG 2.0.

Η εναρμόνιση με τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας παρουσιάζει ένα περιεχόμενο κατανοητό, λειτουργικό κι εύκολα προσβάσιμο και από τα άτομα με αναπηρίες.

Για να διασφαλιστεί ότι μια ιστοσελίδα για ΑμεΑ λειτουργεί πράγματι με βάση το παραπάνω πρότυπο, υπάρχουν εργαλεία ελέγχου, όπως τα AChecker, W3C HTML validator, που κατατάσσουν τις ιστοσελίδες σε επίπεδα (Level A, Level AA, Level AAA).

Ιστοσελίδες σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0

Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, μια ιστοσελίδα για να μπορεί να θεωρηθεί φιλική προς τους χρήστες ΑμεΑ, πρέπει να πληρεί τις προϋποθέσεις του προτύπου WCAG 2.0. Εμπιστευτείτε την TopSearch για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων για ΑμεΑ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων για ΑμεΑ, χρειάζεται η πιστοποίηση WCAG 2.0, εγκεκριμένη από την επιτροπή προσβασιμότητας του παγκόσμιου ιστού.

Κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα για ΑμεΑ, δημιουργείτε μια ιστοσελίδα λειτουργική και απόλυτα φιλική προς χρήστες οι οποίοι μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης ή ακοής, περιορισμένης κίνησης, ή φωτοευαισθησίας. Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα σας είναι εύκολα προσβάσιμη από όλους, βασικό κριτήριο για την επιδότηση του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Η TopSearch κι οι έμπειροι, εξειδικευμένοι επαγγελματίες της έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε η ιστοσελίδα που θα κατασκευάσετε να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ.

Τι είναι το πρότυπο WCAG 2.0

Κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για ΑμεΑ, το πρότυπο WCAG 2.0 αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε η ιστοσελίδα να είναι προσβάσιμη και από άτομα με αναπηρίες.

Σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο προσβασιμότητας WCAG 2.0, η ιστοσελίδα σας θα περιλαμβάνει, μεταξύ πολλών, εναλλακτικά κείμενα για τις εικόνες, ανάγνωση του περιεχομένου, εύκολη πλοήγηση, δυνατότητα λειτουργιών από το πληκτρολόγιο, δυνατότητα πρόβλεψης του περιεχομένου, καθώς και μέριμνα ώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να μην περιέχει ρίσκο πρόκλησης επιληπτικής κρίσης στο χρήστη.

Βάσει αυτών των προϋποθέσεων, οι έμπειροι επαγγελματίες της TopSearch θα κατασκευάσουν για εσάς μια ιστοσελίδα καθόλα λειτουργική για κάθε χρήστη του διαδικτύου.

Δημιουργία λειτουργικών Ιστοσελίδων

Κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα για ΑμεΑ, δημιουργείτε μια ιστοσελίδα που είναι εύκολη στην χρήση για όλους! Η TopSearch εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, όπως φωνητικές εντολές, εναλλαγές χρωμάτων και άλλα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΑΜΕΑ με Σύγχρονο Σχεδιασμό

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας για ΑμεΑ απαιτεί σύγχρονο σχεδιασμό και ειδική τεχνογνωσία. Παρόλο που υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για την συμμόρφωση της ιστοσελίδας στα πρότυπα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διακρίνεται από καλαισθησία.

Με την TopSearch, εξασφαλίζεται ότι τα εργαλεία προσβασιμότητας που θα επιτρέψουν στην ιστοσελίδα σας να είναι απόλυτα φιλική προς τα άτομα με αναπηρίες, θα συμβαδίζουν με την αισθητική και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα σας είναι κομψή και ταυτόχρονα καθόλα λειτουργική!

Κάθε ιστοσελίδα παραμένει ξεχωριστή και στοχευμένη στο ιδιαίτερο καταναλωτικό κοινό που απευθύνεται. Το περιεχόμενο της εναρμονίζεται με το μέσο προβολής, ενώ οι τεχνικές βελτιστοποίησης (SEO) εξασφαλίζουν την επιτυχία της ιστοσελίδας.

Ιστοσελίδες σχεδιασμένες για ΑμεΑ by TopSearch

Η TopSearch, με όραμα την ίση πρόσβαση κι εύκολη χρήση όλου του πληθυσμού στο διαδίκτυο, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων ειδικά σχεδιασμένων για άτομα με αναπηρίες, για κάθε επιχείρηση και ηλεκτρονικό κατάστημα!

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.