Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

Κατασκευή Blog

Κατασκευή προσωπικών ή επαγγελματικών blog με responsive σχεδιασμό και γρήγορη ταχύτητα. Το σύγχρονο design και ο επαγγελματικός σχεδιασμός είναι μέλημά μας!

Κατασκευή Blog

Γιατί να Κατασκευάσετε ένα Blog

Έχετε ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε με τον κόσμο; Θέλετε να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας; Η κατασκευή ενός blog θα σας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου σας!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι επιλέγουν την κατασκευή blog για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς συγγραφέας ώστε να συντάξει κείμενα σε blog. Το μόνο που χρειάζεται είναι πάθος για τα θέματα που θα μιλήσει.

Από την δημοσιοποίηση άρθρων ή βίντεο, μέσω ενός blog, μπορείτε:

  • Να βγάλετε χρήματα με εύκολο τρόπο.
  • Να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα εσείς ή η εταιρεία σας.
  • Να μοιραστείτε τις ιδέες σας.


Επαγγελματίες που χρησιμοποιούν blogs για εμπορικούς σκοπούς, για να διατηρήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις τους, πρέπει να προβούν σε κατασκευή blog με επαγγελματικό σχεδιασμό και μοντέρνα εμφάνιση που θα κρατάει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Θες να γίνεις Blogger;

Δημιούργησε το δικό σου blog

Υπάρχουν πολλά θέματα με τα οποία ασχολείται κανείς. Παραδείγματα blog σχετίζονται με μαγειρική, μουσική, κινηματογράφο και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, αν είστε λάτρεις της μαγειρικής και σας αρέσει να μοιράζεστε τα μυστικά της κουζίνας σας, με το προσωπικό σου blog μπορείς να μοιράζεστει το υλικό σας, ανεβάζοντας βίντεο και άρθρα. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε πολλούς λάτρεις της μαγειρικής. Έτσι, το blog θα αποκτήσει αναγνώριση, ακόλουθους και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να αποκτήσετε κέρδος από το χόμπι σας!

Κατασκευή Blog

Κατασκευή Επαγγελματικού Blog

Για να ανταποκρίνεται το blog σας στις απαιτήσεις των επισκεπτών και να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον των επισκεπτών πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.

Στην TopSearch κατασκευάζουμε blog σύγχρονα, μοντέρνα με επαγγελματικό σχεδιασμό, γρήγορα ως προς την ταχύτητα φόρτωσης και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, το επαγγελματικό σας blog, μέσω της σωστής προώθησης που πρέπει να γίνεται μετέπειτα, θα βρίσκεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και οι επισκέπτες σας θα αυξάνονται όπως και οι πιθανότητες επίτευξης του στόχου που θέτετε.

Στόχος μας είναι η κατασκευή blog υψηλής αισθητικής που θα κερδίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών και θα εκπληρώνουν το σκοπό τους.

Κατασκευή Blog στη Πλατφόρμα του WordPress

Το WordPress αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στην κατασκευή ιστοσελίδων. Παρόλο που είναι μια δωρεάν πλατφόρμα, παρέχει μεγάλη γκάμα εργαλείων που διευκολύνουν την κατασκευή blog με υπέροχο design, ελκυστικών για τους επισκέπτες.

Το WordPress παρέχει δυνατότητες για ανταγωνιστικά και κερδοφόρα blogs όπως:

  • Μεγάλη ποικιλία σε ελκυστικά templates, φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με τα social media ή και το eshop σας.
  • Αυτόματη προώθηση των άρθρων στο προφίλ σας σε Facebook και Twitter.

Πως θα Ξεχωρίσει το Blog σας

Ένα blog για να ξεχωρίζει και να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, πρέπει να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης της Google.

Για την υψηλή κατάταξη του blog στα αποτελέσματα της Google, χρειάζονται δύο βασικοί παράγοντες:

  1. Κατασκευή ενός blog, φιλικό προς στις μηχανές αναζήτησης, με στόχευση στις λέξεις κλειδιά της ιδιότητάς σας.
  2. Δεύτερο και σημαντικότερο, η μετέπειτα προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Με τον συνδυασμό της άψογης κατασκευής και της μετέπειτα προώθησης, το blog μπορεί να ανέβει ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Στην TopSearch, με πολυετή εμπειρία κατασκευή blog και προώθηση ιστοσελίδων, σας εγγυόμαστε την επίτευξη του στόχου σας. Η δαπάνη σας θα είναι ανταποδοτική!

Οικονομική Κατασκευή Blog

Η TopSearch κατασκευάζει blogs, οικονομικά, που θα καλύψουν όλες σας τις απαιτήσεις. Αν θέλετε να αποκτήσετε δημοτικότητα και οπαδούς, αλλά και μια ισχυρή θέση στο διαδίκτυο, η TopSearch είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή του blog σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610 525 411. Θα σας δώσουμε τη λύση! Η TopSearch εξυπηρετεί πελάτες στην Πάτρα, και σε όλη την Ελλάδα.

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.