Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή eshop με Γυναικεία Αξεσουάρ

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

Nora's Αγίου Νικολάου 18,
Πάτρα, Τ.Κ 262 21

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Το κατάστημα Nora’s Accessories μας ανέθεσε την κατασκευή eshop της εταιρείας της με σκοπό την πώληση γυναικείων κοσμημάτων και αξεσουάρ πανελλαδικώς. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης. Η κατασκευή έγινε στην πλατφόρμα του WordPress για καλύτερα αποτελέσματα σχεδιασμού. Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της εταιρείας, για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της εταιρείας, για την προώθησή του.

About Nora’s Accessories

Τα καταστήματα Nora’s Accessories ασχολούνται με τον χώρο των γυναικείων κοσμημάτων και αξεσουάρ. Παρέχουν σε όλες τις γυναίκες λύσεις να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ σε κάθε τους έξοδο, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας. Για αυτό παρέχουν οικονομικές λύσεις, προσιτές σε όλες και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Noras
Noras 2
Noras 3

Τα Nora’s Accessories ξεκίνησαν να παρέχουν τα προϊόντα τους στο αγοραστικό κοινό της Πάτρας. Με το πέρασμα του καιρού άνοιξαν και άλλα καταστήματα στην Πάτρα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και σε άλλες πόλεις. Υπάρχουν ήδη 10 καταστήματα στο Αίγιο, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Άρτα, Καλαμάτα και στον Πειραιά. Επεκτείνονται ταχύτατα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψουν τις ανάγκες του αγοραστικού τους κοινού. Η αύξηση της ζήτησης των κοσμημάτων και αξεσουάρ οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση δημιουργίας καλαίσθητου e-shop που θα πληροί τις προδιαγραφές για την κάλυψη του διαδικτυακού τους κοινού. 

Μέσω του e-shop έχουν επεκταθεί οι διαδικτυακές πωλήσεις τους πανελλαδικά. Στόχος είναι η κάθε γυναίκα να βρίσκει αυτό που ψάχνει για να συμπληρώσει εύκολα και προσιτά το look της και να το ανανεώσει με κάθε τι καινούριο που προσφέρουν. Για αυτό και έρχονται πρώτα σε προτίμηση από το γυναικείο αγοραστικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Project noras.gr

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.