Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Eshop με Ηλιακούς Θερμοσίφωνες

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

MasterSOL Αγ. Ιωάννη Πράτσικα 60,
Πάτρα Τ.Κ 26333

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Η εταιρεία Mastersol μας ανέθεσε την κατασκευή του e-shop της με σκοπό την παροχή ενεργειακών λύσεων θέρμανσης και την πώληση ηλιακών θερμοσιφώνων πανελλαδικώς. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας. Για καλύτερα αποτελέσματα κατασκευής, χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress. Στο υψηλό επίπεδο την εταιρείας, δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της, για ένα πιο όμορφο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της εταιρείας, για την προώθησή της.

About Mastersol

Η εταιρεία Mastersol δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και πώλησης των ομώνυμων ηλιακών θερμοσιφώνων από το 1989. Παρέχει ηλιακούς θερμοσίφωνες υψηλής απόδοσης και ποιότητας, πιστοποιημένους με CE, Solar Keymark, στις καλύτερες τιμές. Εκτός από ηλιακούς, παρέχει επίσης ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, ηλεκτροboilers και boiler λεβητοστασίου.

Mastersol
Mastersol 2
Mastersol 3

Η εταιρεία αποτελείται από επαγγελματίες στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων και έχει αναλάβει επί σειρά ετών την αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα. Οι εξειδικευμένοι εργαζόμενοί της, με εμπειρία στον χώρο, δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και λύσεις στην απόφαση αγοράς ηλιακού θερμοσίφωνα. Στόχος είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών κάθε σπιτιού ή εγκατάστασης και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής ζεστού νερού. Οι υπηρεσίες της Mastersol βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων στα νοικοκυριά, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η αύξηση της ζήτησης ηλιακών θερμοσιφώνων οδήγησε στην απόφαση δημιουργίας e-shop, ικανό να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων.

Βάσει της μεγάλης ζήτησης και του επιπέδου της εταιρείας, κατασκευάστηκε το επαγγελματικό της e-shop. Μέσω αυτού έχουν αυξηθεί ακόμα περισσότερο οι διαδικτυακές πωλήσεις της όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία αποτελεί την πρώτη επιλογή στην αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα πανελλαδικώς.

Project mastersol.gr

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.