Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

TopSearch Logo

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop με μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα και υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.

Δημιουργία Eshop με WordPress

Η κατασκευή Eshop με WordPress είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει όμορφα και εύχρηστα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η πλατφόρμα του WordPress διαθέτει πολλές δυνατότητες και επεκτάσεις που κάθε κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει τις ανάγκες του. Το WordPress μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια απλή και ισχυρή πλατφόρμα για την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κατασκευή E-shop με WordPress Woocommerce

Το Woocommerce είναι ο βραχίονας του ηλεκτρονικού εμπορίου της πιο διαδεδομένης πλατφόρμας στον κόσμο – WordPress. Και είναι πλέον μία από τις πιο αξιόπιστες και προτιμώμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατασκευή Eshop WordPress, κατασκευή eshop τιμές, Δημιουργία eshop Πάτρα

Δημιουργία E-shop προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας οι ηλεκτρονικές αγορές ολοένα και περισσότερο αυξάνουν. Οι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν από το διαδίκτυο, αφού τους προσφέρει ευκολία και βρίσκουν πιο οικονομικά προϊόντα. Ένα e-shop θα σας δώσει μια ισχυρή παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Κατασκευάζουμε για εσάς υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα, με ευκολία στη χρήση και καλαίσθητη εμφάνιση. Προωθούμε άμεσα το 24ωρο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να έχετε online πωλήσεις με σύστημα πληρωμών e-commerce και γρήγορα κέρδη!

Τα e-shop είναι η πιο σύγχρονη λύση και η δημιουργία τους, αρωγός της επιτυχίας της εταιρείας σας. Πλέον, η κατασκευή eshop δεν αποτελεί είδος πολυτελείας, αλλά απαραίτητο όπλο σας στο ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Κατασκευή eshop

Eshop με πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο

Για όλες τις επιχειρήσεις που μας έχουν αναθέσει την κατασκευή E-shop για την εταιρεία τους, έχουμε δημιουργήσει έναν ιστότοπο βασισμένο στην εμπειρία και στις ανάγκες ενός χρήστη.

Οι οργανικές κατατάξεις αποτελούν πρόκληση με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους αλγόριθμους της Google.

Ενημερωνόμαστε για όποιες αλλαγές του αλγόριθμου, και προσαρμόζουμε τον ιστότοπό σας βάσει των νέων δεδομένων.

Στην TopSearch, μπορούμε να βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την επισκεψιμότητα με τη σωστή κατασκευή ενός E-Shop, και την μετέπειτα προώθηση του.

Κατασκευή eshop & χαρακτηριστικά

Κατανοούμε ότι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να ξεχωρίζει από άλλους παρόμοιους ιστότοπους και παράλληλα να παρέχει στους πελάτες τις βασικές λειτουργίες αγορών με τον πληρέστερο τρόπο. Για αυτό, έχουμε αναπτύξει τα πακέτα υπηρεσιών μας, τα οποία είναι πλήρως προσαρμόσιμα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Καλάθι αγορών

Πλήρως προσαρμοσμένο καλάθι αγορών και ταμείο.

Διαχείριση παραγγελιών

Προβολή και παρακολούθηση των δεδομένων παραγγελιών πελατών.

Εύκολη πλοήγηση

Ένα εύκολο σύστημα πλοήγησης στη χρήση για την μετατροπή ενός χρήστη σε πελάτη.

Λογαριασμοί πελατών

Εύκολη διαχείριση λογαριασμών πελατών.

Συνεχιζόμενη υποστήριξη

Η TopSearch, πάντα δίπλα σας από την αρχή σας βοηθάει με τη συντήρηση του ιστότοπού σας.

Ασφαλείς πληρωμές

Πιστοποιητικά SSL και ασφαλές πύλες πληρωμών.

Διαχείριση προϊόντων

Εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης προϊόντων για την εύκολη επεξεργασία και ενημέρωση.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Προσθέτουμε το Google Analytics στον ιστότοπό σας για την παρακολούθηση και την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Κατασκευή e-shop-με γρήγορη ταχύτητας φόρτωσης
Δημιουργία eshop με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Κατασκευή e-shop με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για ένα eshop για να είναι ανταγωνιστικό είναι η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

Είναι γεγονός ότι, το μεγαλύτερο ποσοστό των online αγοραστών απορρίπτουν ένα eshop, επειδή υπήρξε καθυστέρηση φόρτωσης πάνω από 3’’.

Σύμφωνα με επίσημες έρευνες, μόλις μισό δευτερόλεπτο διαφορά στους χρόνους φόρτωσης μιας ιστοσελίδας μπορεί να επιφέρει διαφορά 10% στις πωλήσεις ενός eshop.

Τα eshop που κατασκευάζουμε, εξασφαλίζουν στον επισκέπτη γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

Κατασκευή eshop με ασφάλεια συναλλαγών

Οι διαδικτυακές πωλήσεις διαρκώς ανεβαίνουν και οι συζητήσεις για την εύρεση ενός ασφαλούς τρόπου πληρωμής αυξάνουν καθημερινώς.

Ανεξάρτητα από την πλευρά της συναλλαγής, είτε ως έμπορος είτε ως αγοραστής, πιθανόν να έχετε την απορία: “Είναι ασφαλείς οι ηλεκτρονικές πληρωμές;”.

Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω του ασφαλούς διακομιστή μας, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή χάρη στην τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL.

Ως αποτέλεσμα, όλα τα προσωπικά στοιχεία και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση, παραμένουν απόρρητα, καθώς το Διαδίκτυο μεταφέρει τις πληροφορίες με ασφάλεια.

Κατασκευή e-shop-με ασφάλεια συναλλαγών

Διασύνδεση e-shop με Viva Wallet

Η Viva Payments είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τους εμπόρους που μπορούν να ενσωματώσουν σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών να δέχονται πληρωμές στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Η διασύνδεση με την υπηρεσία προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών πληρωμής.

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα πληρωμής μίας συναλλαγής σας μέσω Viva Wallet, VISA, MasterCard και PayPal. Όταν ο χρήστης ολοκληρώσει την πληρωμή, επιστρέφει στη σελίδα ολοκληρωμένης παραγγελίας.

Διασύνδεση e-shop Viva Wallet

Διασύνδεση e-shop με Skroutz & BestPrice

Προωθήστε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση συνδέοντάς τη με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σύγκρισης τιμών, Skroutz.gr & BestPrice.gr αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις του e-shop σας.

Η σύνδεση του καταστήματός σας γίνεται με ένα αρχείο xml που σας δίνει τη δυνατότητα της αυτόματης ενημέρωσης στην πλατφόρμα του Skroutz και BestPrice, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι άλλο όταν αλλάζετε κάποια τιμή ή όταν ανεβάζετε ένα νέο προϊόν.

Για την καταχώρηση ενός καταστήματος σε Skroutz & Best Price απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία:

  • Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Όροι Χρήσης
  • Κανόνες Αποστολής
  • Τρόποι πληρωμής (αντικαταβολή, τραπεζική μεταφορά, πληρωμή με κάρτα)
  • ΑΦΜ επιχείρησης
Διασύνδεση e-shop-με Skroutz BestPrice

Κατασκευή Eshop & Προώθηση

Με εξειδίκευση στην προώθηση ιστοσελίδων (SEO), αυξάνουμε την επισκεψιμότητα ενός E-shop στα οργανικά αποτελέσματα. Με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία και δοκιμή διαφορετικών στρατηγικών, γνωρίζουμε ακριβώς τι λειτουργεί και τι όχι. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και διασφαλίζει ότι θα έχετε οργανική επισκεψιμότητα που είναι έτοιμη να αγοράσει τα προϊόντα σας.

Ως κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδων, στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η κατασκευή E-shop με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι δυνατή η μετέπειτα προώθηση του στις μηχανές αναζήτησης.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Κατασκευή E-shop by TopSearch

Η TopSearch είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου και κατασκευή E-shop με έδρα την Πάτρα. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας πρώτης τάξεως ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και από άποψη χρηστικότητας.

eCommerce News

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.