Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
TopSearch Logo

Κατασκευή Ιστοσελίδας Eco Pest Control

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

Eco Pest Control Υακίνθου 40,
Περιστέρι Τ.Κ 121 37

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την κατασκευή δυναμικής
ιστοσελίδας της επιχείρησης

Επισκόπηση Project

Το Eco Pest Control δραστηριοποιείται στο χώρο της απεντόμωσης και των μικροβιακών απολυμάνσεων ιδιωτικών χώρων και μας ανέθεσε τη δημιουργία μιας δυναμικής ιστοσελίδας για την παροχή των υπηρεσιών του. Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress, για υψηλά αποτελέσματα κατασκευής. Δώσαμε βάση στο design ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, να είναι ελκυστικό και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, εξασφαλίσαμε υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, ώστε η πλοήγηση των επισκεπτών να είναι ακόμα καλύτερη!

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, ώστε να βρίσκεται ψηλά στις κατατάξεις. Έτσι, κάναμε την ιστοσελίδα πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και αναδείχθηκε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

About Eco Pest Control

Το Eco Pest Control ασχολείται με απεντομώσεις, μυοκτονίες και την απολύμανση κτηρίων και χώρων από βλαβερές ουσίες που βλάπτουν την υγεία του ανθρώπου. Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες χημικών σκευασμάτων, φιλικών προς το περιβάλλον και τη τσέπη των πελατών. Στόχος είναι να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Eco Pest Control
σχεδίαση ιστοσελίδων Αθήνα - Κατασκευή website Αθήνα, κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα
Eco Pest Control 3

Το Eco Pest Control, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων, εξειδικεύεται στην απολύμανση σπιτιών και επιχειρήσεων. Δρα στοχευμένα στις εστίες όπου βρίσκονται έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, σφήκες και άλλα. Με τη τεχνογνωσία και τη συνεργασία του με μεγάλες εταιρείες χημικών προϊόντων, εγγυώνται επιτυχή αποτελέσματα απεντόμωσης. Εξειδικεύεται επίσης και στις μυοκτονίες και εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των ποντικιών, με eco friendly αλλά και φιλικά προς τον άνθρωπο χημικά σκευάσματα.

Η παροχή υπηρεσιών για τη προστασία των ανθρώπων από επιβλαβή για την υγεία μικρόβια ήταν ο πρωταρχικός σκοπός του Eco Pest Control. Η επιθυμία διεύρυνσης των παροχών του και πέρα από την Αθήνα, οδήγησε στην απόφαση κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας. Έτσι, το Eco Pest Control απέκτησε μεγαλύτερη δημοτικότητα και εμπιστοσύνη από το ενδιαφερόμενο κοινό.

Project ecopestcontrol.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Απόκτησε την δικιά σου ιστοσελίδα με €200 μόνο!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.