Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Εταιρεία FR Wood στην Πάρο

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

FR Wood Μάρπησσα,
Πάρος Τ.Κ. 84400

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την κατασκευή δυναμικής
ιστοσελίδας της επιχείρησης

Επισκόπηση Project

Η επιχείρηση FRWood δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κουφωμάτων και παρέχει τις υπηρεσίες της σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress, για υψηλά αποτελέσματα κατασκευής. Δώσαμε βάση στο design ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, να είναι ελκυστικό και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για την εξυπηρέτηση και ξένων ενδιαφερόμενων, η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε σε δυο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, εξασφαλίσαμε υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, ώστε η πλοήγηση των επισκεπτών να είναι ακόμα καλύτερη!

Τέλος, ασχοληθήκαμε με βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, ώστε να βρίσκεται ψηλά στις κατατάξεις. Έτσι, κάναμε την ιστοσελίδα πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και αναδείχθηκε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

About FRWood

Η επιχείρηση FRWood ασχολείται με την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων υψηλής αισθητικής, ντουλάπες, παράθυρα, πόρτες και άλλα. Παρέχει ξύλινα κουφώματα, κατασκευασμένα βάσει αυστηρών προδιαγραφών σχετικά τις πρώτες ύλες και τον τρόπο παραγωγής. Στόχος είναι η κατασκευή κουφωμάτων σπιτιών, άριστης ποιότητας που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Fr Wood
Fr Wood 2
Fr Wood 3

Η FRWood, για την κατασκευή των κουφωμάτων, χρησιμοποιεί ξύλο, υλικό που επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον. Επίσης, επιβεβαιώνει πως τα ξύλα που χρησιμοποιεί προέρχονται από δάση όπου τα δέντρα φυτεύονται σε μεγαλύτερη συχνότητα από ότι κόβονται. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση επιβάρυνσης του περιβάλλοντος. Πέρα από την eco friendly διαδικασία κατασκευής τους, τα κουφώματα που παρέχει η FRWood έχουν μεγαλύτερες αποδώσεις θέρμανσης συγκριτικά με τα κουφώματα αλουμινίου και χάλυβα. Για αυτό προτιμώνται περισσότερο από το αγοραστικό κοινό στην Πάρο.

Η αύξηση της ζήτησης των παροχών, οδήγησε στην απόφαση κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας για τη δημοσιοποίηση των υπηρεσιών της. Έτσι, σύντομα οι παροχές της FRWood επεκτάθηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Project frwood.gr

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.