Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας (One Page) με WordPress

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

ΜΚΚ Δημ. Δημάδη 2,
Κατερίνη T.K 60133

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας (One Page),
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

7 μέρες για την κατασκευή one page
ιστοσελίδας σε 3 γλώσσες.

Επισκόπηση Project

Το μεταφραστικό κέντρο Κατερίνης μας ανέθεσε την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησής της. Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress, για υψηλά αποτελέσματα κατασκευής. Δώσαμε βάση στο design ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, να είναι ελκυστικό και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Για το λόγο ότι αναφέρεται όχι μόνο σε Έλληνες, η σελίδα κατασκευάστηκε σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά. Έτσι, εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους επισκέπτες της. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, εξασφαλίσαμε υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, ώστε η πλοήγηση των επισκεπτών να είναι ακόμα καλύτερη!

Τέλος, ασχοληθήκαμε με βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, ώστε να βρίσκεται ψηλά στις κατατάξεις. Έτσι, κάναμε την ιστοσελίδα πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και αναδείχθηκε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

About Μεταφραστικό Κέντρο Κατερίνης

Το Μεταφραστικό κέντρο Κατερίνης παρέχει επικυρωμένες μεταφραστικές υπηρεσίες στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και πολλές άλλες γλώσσες, που είναι αποδεκτές από δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Για την κάλυψη των αναγκών των ενδιαφερόμενων διαθέτει μεταφραστές, διαφορετικών τομέων, που διαθέτουν άριστη γνώση της εκάστοτε γλώσσας.

mkk
mkk 2
mkk 1

Ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων, παρέχει επίσημες μεταφράσεις εγγράφων σε τομείς όπως δημόσιο, νομικά, ιατρικά, εκπαίδευση, οικονομία και άλλα. Με εργαζόμενους που εξειδικεύονται σε καθένα από τους τομείς ξεχωριστά, παρέχουν ακριβείς και σαφείς μεταφράσεις. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην Κατερίνη και ξεκίνησε να παρέχει τις παροχές της τοπικά στους ενδιαφερόμενους. Χάρη στην εξαιρετική δουλειά τους και τις προσιτές τιμές, κέρδισε τις προτιμήσεις του τοπικού κοινού και αποφάσισε την επέκταση των παροχών της και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας, η προτίμηση του ενδιαφερόμενου κοινού για τις μεταφραστικές υπηρεσίες αυξήθηκε. Σιγά σιγά η επιχείρηση έγινε γνωστή σε πολλές περιοχές πανελλαδικά. Πλέον, παρέχει τις υπηρεσίες της σε ενδιαφερόμενους που ζουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Project www.mkk.gr

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.