Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
TopSearch Logo

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το Εστιατόριο Rooster

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

Rooster ΙΚΕ - Τριών Ναυάρχων 39, Πάτρα Τ.Κ. 26222

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την
κατασκευή ιστοσελίδας

Επισκόπηση Project

Το εστιατόριο Rooster στην Πάτρα ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή ιστοσελίδας, με σκοπό να δώσει στους πελάτες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν όπως το μενού και τις γεύσεις του. Το «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, έγινε στην πλατφόρμα του WordPress, με όμορφο και simple design, κάνοντας την φιλική προς το χρήστη και ιδανική για τέτοιου τύπου επιχείρηση.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, καθώς γενικότερα τα βήματα κατασκευής ιστοσελίδων είναι σημαντικά, δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά του εστιατορίου. Επιπλέον, εξασφαλίζοντας την εύκολη πλοήγηση προς τους ξένους χρήστες, χρειάστηκε ιδιαίτερη διαμόρφωση του μενού σε διαφορετικές γλώσσες.

About Rooster

Το εστιατόριο Rooster δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης στην Πάτρα. Η αγάπη για την δημιουργία γεύσεων και της παραδοσιακής κουζίνας το έκανε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην περιοχή κατακτώντας τις προτιμήσεις των πελατών.

Rooster Κατασκευή Ιστοσελίδας TopSearch
Rooster Κατασκευή Ιστοσελίδας TopSearch
Rooster Κατασκευή Ιστοσελίδας TopSearch

Το Rooster αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, που δίνει τεράστια έμφαση στην αγάπη και στο μεράκι. Επιπλέον, αυτό που το κάνει ιδιαίτερο ως εστιατόριο είναι ο συνδυασμός των γεύσεων με την παραδοσιακή κουζίνα, κάνοντας το διαφορετικό και μοναδικό. Σε αυτόν τον μοντέρνο και ζεστό χώρο θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε πραγματικά την ιδιαιτερότητα της ελληνικής κουζίνας, με συνταγές που θα σας καταπλήξουν.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι άριστες αξιολογήσεις που έχουν κάνει πελάτες από Ελλάδα και εξωτερικό για την ποιότητα του φαγητού, και της άριστης εξυπηρέτησης.

Project rooster-patras.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Απόκτησε την δικιά σου ιστοσελίδα με €200 μόνο!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.