Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων στην Αθήνα

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη στους πελάτες μας. Οι ιστοσελίδες μας είναι σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουν τέλεια λειτουργικότητα και ευχρηστία.

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Σήμερα, η κατασκευή ιστοσελίδων με άριστο web design είναι αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να καταστεί ανταγωνιστική.

Η TopSearch δημιουργεί ιστοσελίδες με μοντέρνο σχεδιασμό και, επιπλέον, μπορεί να αναλάβει την προώθηση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας.

Στα χρόνια δραστηριοποίησής μας έχουμε δημιουργήσει πολλές ιστοσελίδες για γνωστές επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας επίσης τη διαφήμισή τους στο χώρο του διαδικτύου.

Πιο αναλυτικά, η TopSearch παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρηματίες που επιζητούν να πρωτοπορήσουν στον χώρο που δραστηριοποιούνται αποτελεί μια ακόμη πρόκληση για την TopSearch.

Για εσάς που θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας και να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες, τότε σίγουρα η TopSerch είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Εμείς δεν προβαίνουμε απλώς στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαδικτυακής ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Eshop

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή EShop υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας στους επισκέπτες σας εξαίρετη εμπειρία ώστε σίγουρα και γρήγορα να γίνουν πελάτες σας.

Ο προσεγμένος σχεδιασμός και κατασκευή E-Shop αποτελεί ένα ακόμη δυνατό μας σημείο καθώς το περιβάλλον που περιηγούνται οι επισκέπτες σας είναι εντυπωσιακό, με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων και των προϊόντων και το βασικότερο, η διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών είναι πολύ σύντομη.

Προώθηση ιστοσελίδων

Για εμάς η προώθηση ιστοσελίδων με σκοπό να κατακτήσετε την κορυφή των αποτελεσμάτων της Google είναι η απόλυτη επαγγελματική πρόκληση.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι ένα στοίχημα για εμάς, που δεν χάνουμε ποτέ!

Στην TopSearch εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization).

Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τέχνη και επιστήμη ταυτόχρονα. Απαιτεί πάθος, φαντασία, δημιουργικότητα, μεράκι και υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας, στοιχεία που μόνο η TopSearch διαθέτει.

Εμείς δεν μιμούμαστε…. δεν ακολουθούμε… γιατί πολύ απλά μπορούμε να βρισκόμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να πρωτοπορούμε!

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε έχει το δικό της στυλ, τη δική της φιλοσοφία και το βασικότερο, μοναδική εταιρική ταυτότητα.

Google Ads διαφημίσεις

Η διαφήμιση στο Google Ads αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική και οικονομική λύση σε σχέση με τον όγκο της επισκεψιμότητας που θα επιφέρει στην ιστοσελίδα σας.

Ως ειδικοί στο χώρο της προώθησης ιστοσελίδων γνωρίζουμε με ακρίβεια το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί για να επιτύχετε τους στόχους σας σε επίπεδο πωλήσεων.

Στο διαδικτυακό κόσμο τα πάντα είναι μετρήσιμα. Αρκεί να αναθέσετε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε ειδικούς.

Διαχείριση Social Media

Η δημιουργία επαγγελματικού προφίλ σας στα Κοινωνικά Μέσα (Social Media) θεωρείται επιβεβλημένη για λόγους προβολής της επιχείρησης σας στο κοινό σας καθώς και αύξησης της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδας σας.

Στην TopSearch δεν δημιουργούμε απλώς επαγγελματικό προφίλ για την επιχείρησή σας στα κοινωνικά μέσα αλλά αναπτύσσουμε στρατηγικά την επιχείρησή σας και βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό λόγω της αξίας που μπορούμε να δώσουμε στο brand σας.

Η TopSearch αναλαμβάνει τη διαχείριση social media για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Συνεργαστείτε μόνο με ειδικούς!

Εμείς δεν ασχολούμαστε απλώς με τον σχεδιασμό, την προώθηση και την κατασκευή ιστοσελίδων! Ενισχύουμε δυναμικά την παρουσία σας στο διαδίκτυο και δημιουργούμε το κατάλληλο σχέδιο ανάπτυξης της επιχείρησής σας ώστε να αγγίξετε την κορυφή σε χρόνο ρεκόρ!

Διερεύνηση των αναγκών σας

Κατά την πρώτη μας επικοινωνία διερευνούμε τις ανάγκες σας, ώστε να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε κάθε σας επιθυμία και να καλύψουμε τις πραγματικές σας ανάγκες.

Θέτουμε στόχους που είναι μετρήσιμοι

Με την TopSearch μπορείτε να θέσετε του στόχους σας σε επίπεδο πωλήσεων και επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Εμείς γνωρίζουμε πώς θα εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Σχεδιασμός που προσελκύει τους επισκέπτες

Στην TopSearch γνωρίζουμε πώς να προσελκύσουμε τους επισκέπτες σας και να παραμείνουν στη δική σας ιστοσελίδα. Άλλωστε, η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα

Με σύγχρονη ματιά και μεγάλη εμπειρία, μπορούμε να απογειώσουμε την ιστοσελίδα σας επενδύοντας και στην πιο ασήμαντη φαινομενικά λεπτομέρεια.

Το κλειδί της επιτυχίας η ευχάριστη περιήγηση

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες στις οποίες προσφέρεται στους χρήστες της ιστοσελίδας σας εξαίρετη εμπειρία και παράλληλα εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

Ιστοσελίδες που αγαπούν οι μηχανές αναζήτησης

Ακολουθούμε πιστά τις προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης ώστε όταν η Google ανιχνεύσει την ιστοσελίδα σας να την κατατάξει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της.

Η ανταγωνιστικότητα δεν συμβαδίσει με τη μετριότητα

Η 10ετή εμπειρία μας στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, μας επιτρέπει να έχουμε ένα λόγο παραπάνω έναντι του ανταγωνισμού. Διακριθήκαμε επειδή εμείς δεν συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα!

Δυναμικός σχεδιασμός που μετατρέπει

Το μότο μας είναι ο άρτιος και στοχευμένος σχεδιασμός ιστοσελίδων προκειμένου να ωθήσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να αλληλοεπιδράσουν μαζί σας.

Προώθηση ιστοσελίδων για κατάκτηση της κορυφής

Γνωρίζουμε όλα τα μυστικά για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας προκειμένου να σας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης η Google και να εκτοξευτείτε στην πρώτη θέση.

Η επιτυχία είναι μονόδρομος στην TopSearch

Στην TopSearch δεν δίνουμε απλώς υποσχέσεις! Θέτουμε μετρήσιμους στόχους και γνωρίζουμε πώς να τους επιτύχουμε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Προώθηση, σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα

Εμείς δεν προβαίνουμε απλώς τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων. Διερευνούμε τις ανάγκες σας και στεκόμαστε δίπλα σας από τα πρώτα σας βήματα ώστε να δώσουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Σε εμάς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να πάρετε τώρα την απόφαση για κατασκευή ιστοσελίδας και όλα τα υπόλοιπα αναθέστε τα στην TopSearch.

Μαζί μας, το μέλλον της επιχείρησής σας προβλέπεται κάτι παραπάνω από ευοίωνο, καθώς θα κατορθώσει να πετύχει κορυφαία αναγνωρισιμότητα και θα κατοχυρώσει μια δυναμική παρουσία στην διαδικτυακή αγορά.

Η αποτυχία δεν είναι επιλογή για εμάς: Η επιτυχία είναι μονόδρομος και μαθηματικά εξασφαλισμένη με την επένδυση στην TopSearch!

Αν στόχος σας είναι να έχετε υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να ξεχωρίζετε ανάμεσα σε όλους όσους στοχεύουν στο ίδιο target group με εσάς, είστε στο κατάλληλο μέρος! 100% επιτυχία.

Με την σωστή προώθηση ιστοσελίδων, καταφέρνουμε να εκτοξεύουμε την επισκεψιμότητα στα ύψη και μαζί της εκτοξεύονται και οι πωλήσεις σας!

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδων που σχεδιάζουμε:

 • Ιστοσελίδες responsive.
 • Άριστη ποιότητα κατασκευής.
 • Φιλικά websites στην Google.
 • Εταιρική ταυτότητα.
 • Υποστήριξη μετά την πώληση.
 • Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας.
 • Κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress.
 • Κατασκευή ιστοσελίδων με joomla.
 • Ο κώδικας Google Analytics είναι εγκατεστημένος για να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.
 • Κατασκευή χάρτη ιστοσελίδας (SiteMap) που δημιουργεί μια λίστα όλων των σελίδων στον ιστότοπό σας.
 • Υποβολή SiteMap ιστοσελίδας στην Google.
 • Σύγχρονο Web Design ελκυστικό στους επισκέπτες.
 • Call to Action Buttons που τραβούν την προσοχή.
 • Δημιουργία Blog για την ενημέρωση των επισκεπτών.
 • Photo galleries που προκαλούν το ενδιαφέρον.
 • Σύνδεση με τα social media.
 • Εύκολη πλοήγηση στο μενού.
 • Chatbots για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
 • Newsletters για την ενημέρωση των επισκεπτών για κάθε τι καινούριο.
 • Εύρεση Domain name
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικούς data servers για μέγιστη ταχύτητα.

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα σε οικονομικές τιμές

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την Ελλάδα.

Θέλω Προσφορά

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.