Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
products top

Eshop Elite

Η TopSearch παρέχει μια ολοκληρωμένη και εξελιγμένη λύση για τη δημιουργία ενός eshop, σχεδιασμένη για εταιρείες με σημαντικές απαιτήσεις που αναζητούν όχι μόνο να ενισχύσουν την online παρουσία τους αλλά και να διαχειριστούν μια πολύπλοκη και ευρεία γκάμα προϊόντων μέσω της πλατφόρμας WordPress. Αυτή η λύση απευθύνεται σε επιχειρήσεις με στόχο τη δημιουργία ενός δυναμικού, ασφαλούς και πλήρως προσαρμοσμένου online καταστήματος που μπορεί να υποστηρίξει έναν μεγάλο όγκο συναλλαγών και επισκεψιμότητας.

Δείτε παράδειγμα Eshop

1.500,00 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

SKU tpe1500 Category

Περιγραφή

Αυτή η προηγμένη λύση αποτελεί την ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν να κατασκευάσουν ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό e-shop, προσφέροντας μια ασφαλή, πλούσια και πολυλειτουργική online εμπορική πλατφόρμα.

Χαρακτηριστικά:

  1. Προηγμένη Προσαρμοστικότητα και Εξατομίκευση: Πλήρης προσαρμογή του web design και της λειτουργικότητας, με δυνατότητα ενσωμάτωσης σύνθετων λειτουργιών και εργαλείων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.
  2. Υψηλού Επιπέδου Ασφάλεια: Εφαρμογή των πιο αυστηρών προτύπων ασφάλειας και συμμόρφωσης με νομοθεσίες και προδιαγραφές προστασίας δεδομένων.
  3. Ενσωμάτωση Προηγμένων Μάρκετινγκ και SEO Εργαλείων: Ενσωμάτωση με εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ, κοινωνικών δικτύων, και βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης, για την αύξηση της εμβέλειας και της προβολής στο διαδίκτυο.
  4. Εξελιγμένες Αναλυτικές Λειτουργίες: Παροχή προηγμένων αναλυτικών εργαλείων για την παρακολούθηση της απόδοσης, της συμπεριφοράς των χρηστών και των προτιμήσεων τους, επιτρέποντας την ταχεία προσαρμογή και βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

Επιπλέον πληροφορίες

Υλοποίηση Έργου

15-20 εργάσιμες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Δείτε τα έργα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.