Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
products top

Eshop Pro

Η TopSearch προσφέρει μια προηγμένη λύση για την κατασκευή ενός e-shop, σχεδιασμένη για επιχειρήσεις που επιδιώκουν να επεκτείνουν σημαντικά την online παρουσία τους και να διαχειρίζονται εκτενές κατάλογο προϊόντων μέσω της πλατφόρμας WordPress. Αυτή η λύση είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο προϊόντων, προσφέροντας ένα σύνολο εργαλείων και δυνατοτήτων για να καλύψει τις απαιτήσεις ενός απαιτητικού online κοινού.

Δείτε παράδειγμα Eshop

900,00 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

SKU tpe900 Category

Περιγραφή

Αυτή η πλήρως εξοπλισμένη λύση είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που αναζητούν να κατακτήσουν την online αγορά με ένα ισχυρό, ασφαλές και πλήρως ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Χαρακτηριστικά της κατασκευής του Eshop Pro από την TopSearch περιλαμβάνουν:

  1. Προηγμένη Εξατομίκευση: Δυνατότητα εκτεταμένης προσαρμογής του web design, λεπτομερειακής διαμόρφωσης λειτουργικότητας και πλήρους ενσωμάτωσης με την εταιρική ταυτότητα και στρατηγική.
  2. Διαχείριση Μεγάλου Καταλόγου Προϊόντων: Εργαλεία και δυνατότητες για εύκολη προσθήκη, ενημέρωση και διαχείριση εκατοντάδων προϊόντων, με προηγμένες λειτουργίες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος.
  3. Υψηλό Επίπεδο Ασφάλειας: Ενσωμάτωση προηγμένων μέτρων ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων των πελατών και των συναλλαγών.
  4. SEO και Marketing Εργαλεία: Ενσωματωμένες λειτουργίες για βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης, καθώς και ενσωμάτωση με εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών δικτύων για την αύξηση της εμβέλειας και της προβολής.

Επιπλέον πληροφορίες

Υλοποίηση Έργου

10-12 εργάσιμες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Δείτε τα έργα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.