Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
products top

SEO Pack Elite (20 keywords) Πανελλαδικά

Για τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στην κορυφή, το SEO Elite Pack προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη SEO υπηρεσία. Με έμφαση σε 20 κρίσιμα keywords, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως προχωρημένη on-page και off-page SEO, στρατηγική περιεχομένου, link building, τεχνική SEO ανάλυση και βελτιστοποίηση, καθώς και συνεχή παρακολούθηση και αναφορά. Σχεδιασμένο για να προσφέρει την μέγιστη ορατότητα και απόδοση, το Elite Pack απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να κατακτήσουν τις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσουν σημαντικά την οργανική τους κυκλοφορία.

Η τιμολόγηση αντανακλά την αφοσίωση σε μια δυναμική και στοχευμένη προσέγγιση, με μηνιαία κόστη και τη σύσταση μιας συνεργασίας διάρκειας 3-12 μηνών για την επίτευξη επιθυμητών αποτελεσμάτων.

800,00 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

SKU tpp20-800 Category

Περιγραφή

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Εκτενής Ανάλυση & Αξιολόγηση Ιστοσελίδας: Προχωρημένη ανάλυση για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό ζήτημα που επηρεάζει την απόδοση του ιστοτόπου σας.
  • Επιλογή Λέξεων-Κλειδιών & Στρατηγική Περιεχομένου: Επιλογή 20 στρατηγικών λέξεων-κλειδιών και ανάπτυξη σχεδίου για τη δημιουργία περιεχομένου που θα αυξήσει την εμφάνιση και την αλληλεπίδραση με τους χρήστες.
  • Ολοκληρωμένη Βελτιστοποίηση Περιεχομένου: Ενσωμάτωση των λέξεων-κλειδιών σε τίτλους, μεταδεδομένα, εσωτερικές συνδέσεις και περιεχόμενο, για να ενισχύσουμε την αξιοπιστία και την εμβέλεια της ιστοσελίδας.
  • Προχωρημένη Τεχνική SEO Βελτιστοποίηση: Αναβάθμιση της αρχιτεκτονικής της ιστοσελίδας, της ταχύτητας φόρτωσης, της κινητής προσβασιμότητας και της ασφάλειας για να προσφέρει μια χωρίς εμπόδια εμπειρία στο χρήστη.
  • Δημιουργία & Ενίσχυση Εξωτερικών Συνδέσμων: Στρατηγικές για την απόκτηση και την ενίσχυση ποιοτικών backlinks, αυξάνοντας την αρχή και την εμπιστοσύνη προς τον ιστότοπο.
  • Συνεχής Αξιολόγηση & Αναφορές: Μηνιαίες αναφορές και αξιολογήσεις που παρέχουν πλήρη επισκόπηση της επίδοσης, των βελτιώσεων και των στρατηγικών προς εφαρμογή.

Επιπλέον πληροφορίες

Περιοχή Στόχευσης

Πανελλαδικά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Δείτε τα έργα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.