Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
products top

SEO Pack Essentials (5 keywords) Πανελλαδικά

Το SEO Essentials Pack είναι η τέλεια εκκίνηση για τις νέες επιχειρήσεις και τα μικρά blogs που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο της βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης. Με έμφαση σε 5 δημοφιλή keywords, αυτό το πακέτο προσφέρει τα βασικά εργαλεία και τεχνικές για να βελτιώσετε την ορατότητα του ιστοτόπου σας, αυξάνοντας την κατάταξη και την κυκλοφορία. Περιλαμβάνει ανάλυση keywords, βασική on-page SEO βελτιστοποίηση, και συμβουλές για περιεχόμενο που θα προσελκύσει και θα διατηρήσει το κοινό σας.

Η τιμολόγηση είναι ανά μήνα, υποδηλώνοντας τη δέσμευση για συνεχή βελτίωση. Για να δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα, συνιστάται ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα συνεργασίας 3-12 μηνών.

300,00 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

SKU tpp5-300 Category

Περιγραφή

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Ανάλυση Ιστοσελίδας: Έλεγχος και ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης της ιστοσελίδας σας για να εντοπίσουμε βελτιστοποιήσεις.
  • Επιλογή Λέξεων-Κλειδιών: Έρευνα και επιλογή 5 κατάλληλων λέξεων-κλειδιών που αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σας.
  • Βελτιστοποίηση Περιεχομένου: Διαμόρφωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας για να περιλαμβάνει τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά, βελτιστοποιώντας την ορατότητά της.
  • Τεχνική SEO Βελτιστοποίηση: Αναβάθμιση τεχνικών παραμέτρων της ιστοσελίδας για γρηγορότερη φόρτωση και καλύτερη απόδοση.
  • Αναφορά Προόδου: Μηνιαία αναφορά προόδου με λεπτομερείς πληροφορίες για την κατάσταση και την εξέλιξη του ιστότοπου σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Περιοχή Στόχευσης

Πανελλαδικά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Δείτε τα έργα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.