Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
products top

SEO Pack Pro (10 keywords) Τοπικά

Το SEO Pro Pack προσφέρει μια ενισχυμένη SEO στρατηγική για επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να πάρουν την επόμενη βήμα. Καλύπτοντας 10 keywords, αυτό το πακέτο εστιάζει σε πιο προχωρημένες τεχνικές βελτιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης on-page και off-page SEO, ανάλυση του ανταγωνισμού, και στρατηγική περιεχομένου. Στοχεύει στη βελτίωση της κατάταξης σε πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά και στην αύξηση της οργανικής κυκλοφορίας, προσφέροντας ταυτόχρονα προσαρμοσμένες συμβουλές για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και της αλληλεπίδρασης στον ιστότοπο.

Η τιμολόγηση είναι σε μηνιαία βάση, με την κατανόηση ότι η βελτιστοποίηση SEO είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, συνήθως μεταξύ 3 και 12 μηνών, για την επίτευξη βιώσιμων βελτιώσεων.

90,00 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

SKU tpp10-90 Category

Περιγραφή

Αυτό το προηγμένο πακέτο περιλαμβάνει:

  • Αναλυτική Αξιολόγηση Ιστοσελίδας: Λεπτομερής ανάλυση και αξιολόγηση για τον εντοπισμό βελτιώσεων στη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.
  • Επιλογή και Ανάλυση Λέξεων-Κλειδιών: Επιλογή 10 κρίσιμων λέξεων-κλειδιών με βάση εκτενή έρευνα και ανάλυση, για την αύξηση της εμφάνισης και της σχετικότητας του ιστοτόπου σας.
  • Βελτιστοποίηση Περιεχομένου και Δομής: Ενσωμάτωση των επιλεγμένων λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο, τους τίτλους, τις περιγραφές και τα meta tags για τη βελτίωση της SEO απόδοσης.
  • Βελτιστοποίηση Τεχνικής SEO: Προσαρμογές στην τεχνική υποδομή της ιστοσελίδας για την εξασφάλιση γρήγορης φόρτωσης, καταλληλότητας για κινητά και ασφάλειας.
  • Δημιουργία Εξωτερικών Συνδέσμων: Στρατηγικές για την απόκτηση ποιοτικών backlinks που ενισχύουν την αξιοπιστία και την αρχή του ιστότοπού σας.
  • Μηνιαίες Αναφορές & Συνεχής Αξιολόγηση: Τακτικές εκθέσεις που παρέχουν λεπτομερή επισκόπηση της προόδου και των αποτελεσμάτων, με συστάσεις για περαιτέρω βελτιώσεις.

Επιπλέον πληροφορίες

Περιοχή Στόχευσης

Τοπικά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Δείτε τα έργα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.