Κατασκευή E-shop με Ερωτικά Προϊόντα

Κατασκευή E-shop για την Εταιρεία Xprivate
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

XPrivate Πλ. Ομόνοιας 8,
Πάτρα Τ.Κ 262 24

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Το κατάστημα Xprivate μας ανέθεσε την κατασκευή eshop της εταιρείας του με σκοπό την πώληση ερωτικών ειδών πανελλαδικώς. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας. Η κατασκευή έγινε στην πλατφόρμα του WordPress για καλύτερα αποτελέσματα σχεδιασμού.

Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της εταιρείας, για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της εταιρείας, για την προώθησή του.

About Xprivate

Το κατάστημα Xprivate δραστηριοποιείται στο χώρο των ερωτικών παιχνιδιών. Παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους προϊόντα ιδανικά να καλύψουν όλες τις βαθύτερες ανάγκες τους. Για αυτό παρέχουν οικονομικές λύσεις, προσιτές σε όλους και προπαντός στην καλύτερη ποιότητα.

Κατασκευή Eshop Xprivate
Κατασκευή Eshop Xprivate 3
Κατασκευή Eshop Xprivate 2

Το κατάστημα Xprivate ξεκίνησε να παρέχει τα προϊόντα του στο ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό της Πάτρας. Το κατάστημα έγινε ιδιαίτερα αγαπητό για τα ποιοτικά προϊόντα του και την άριστη εξυπηρέτησή του. Με το πέρασμα του καιρού, η επιθυμία του καταναλωτικού κοινού για ερωτικά προϊόντα φάνηκε να αυξάνεται. Για την κάλυψη των αναγκών ακόμα περισσότερων ενδιαφερόμενων, που δίσταζαν να επισκεφτούν το κατάστημα, η εταιρεία πήρε την απόφαση για την κατασκευή ενός e-shop που θα πληροί τις προδιαγραφές για την κάλυψη του διαδικτυακού τους κοινού.

Μέσω του e-shop έχουν επεκταθεί οι διαδικτυακές πωλήσεις τους πανελλαδικά. Στόχος είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει αυτό που καλύπτει την κάθε του επιθυμία για πειραματισμό και ευχαρίστηση. Τέλος, η εταιρεία διατηρεί πάντα εχεμύθεια και διακριτικότητα στις αποστολές των προϊόντων της. Για αυτό και έχει αποκτήσει ιδιαίτερη αγάπη από το διαδικτυακό κοινό.

Project xprivate.gr

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.