Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

Κατασκευή eshop με Αξεσουάρ και Εξοπλισμό Τεχνολογίας

Κατασκευή eshop με Αξεσουάρ και Εξοπλισμό Τεχνολογίας
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

Gadgets and Gear
Μαιζώνος 62, Πάτρα Τ.Κ. 262 23

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Τα καταστήματα Gadgets and Gear μας ανέθεσαν την κατασκευή eshop της εταιρείας τους με σκοπό την πώληση προϊόντων gadget και αξεσουάρ για mobile και desktop συσκευές, άλλα και προϊόντων gaming. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης. Η κατασκευή έγινε στην πλατφόρμα του WordPress για καλύτερα αποτελέσματα σχεδιασμού.

Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της εταιρείας, για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της εταιρείας, για την προώθησή του.

About Gadgets and Gear

Τα καταστήματα Gadgets and Gear ασχολούνται με τον χώρο των gadget και της τεχνολογίας. Παρέχουν σε όλους τους gadget freaks και λάτρεις των αξεσουάρ των κινητών και desktop συσκευών ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά. Στοχεύουν στην παροχή ποιοτικών και οικονομικών αξεσουάρ, για την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας.

Κατασκευή Eshop Gadgets and Gear
Κατασκευή Eshop Gadgets and Gear 1
Κατασκευή Eshop Gadgets and Gear 2

Τα Gadgets and Gear ξεκίνησαν να παρέχουν τα προϊόντα τους στο αγοραστικό κοινό της Πάτρας. Σύντομα, όμως, άρχισαν να εξαπλώνονται δυναμικά και σε άλλες πόλεις. Μέχρι στιγμής μετράνε 7 καταστήματα σε Πάτρα, Περιστέρι, Γλυφάδα, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Άρτα και Αίγιο.

Επεκτείνονται ταχύτατα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψουν τις ανάγκες του αγοραστικού τους κοινού. Η μεγάλη ζήτηση των περιφερειακών προϊόντων τεχνολογίας οδήγησε στην δημιουργία ενός e-shop που ταιριάζει με το ύφος της εταιρείας και πληροί τις προδιαγραφές για την κάλυψη του διαδικτυακού τους κοινού.

Μέσω του e-shop έχουν επεκταθεί οι διαδικτυακές πωλήσεις τους πανελλαδικά. Στόχος είναι να παρέχουν όλα τα νέα προϊόντα που θα στολίσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές όλων! Για αυτό και πλέον έχουν κατακτήσει τις καρδιές του αγοραστικού κοινού και έρχονται πρώτα σε προτίμηση σε όλη την Ελλάδα.

Project gadgetsandgear.gr

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.