Κατασκευή E-Shop με Είδη Ραπτικής

Κατασκευή E Shop για την Εταιρεία Περί Βελόνας Κλωστής στην Πάτρα
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

Περί Βελόνας & Κλωστής Πατρέως 46-50, Πάτρα Τ.Κ. 26331

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας, Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του e-shop της επιχείρησης

Επισκόπηση Project

Το κατάστημα Περί Βελόνας & Κλωστής μας ανέθεσε την κατασκευή e-shop της επιχείρησής του με σκοπό την πώληση ειδών ραπτικής και κεντήματος. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης. Η κατασκευή έγινε στην πλατφόρμα του WordPress για καλύτερα αποτελέσματα σχεδιασμού. Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης, για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της εταιρείας, για την προώθησή του.

About Περί Βελόνας και Κλωστής

Το Περί Βελόνας και Κλωστής δραστηριοποιείται στο χώρο της ραπτικής και παρέχει σε όλους τους πελάτες του υλικά ραπτικής και κεντήματος, αλλά και υπηρεσίες μεταποίησης και επιδιορθώσεων. Με χρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση για τα υφάσματα, παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές.

Περί Βελόνας & Κλωστής, Κατασκευή E-Shop με Είδη Ραπτικής 1
Περί Βελόνας & Κλωστής, Κατασκευή E-Shop με Είδη Ραπτικής 2
Περί Βελόνας & Κλωστής, Κατασκευή E-Shop με Είδη Ραπτικής 3

Το Περί Βελόνας & Κλωστής, από την έναρξη της επιχείρησης, παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στο αγοραστικό κοινό της Πάτρας. Το έμπειρο προσωπικό, μαζί με την ιδρύτρια της επιχείρησης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις υπηρεσίες μεταποίησης και επιδιόρθωσης ενδυμάτων. Για αυτό και πολύ γρήγορα κέρδισε την αγάπη και την υποστήριξη του αγοραστικού κοινού για τα προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες του. Στο Περί Βελόνας & Κλωστής, η ανάγκη άμεσης και ικανοποιητικής κάλυψης των αναγκών του αγοραστικού τους κοινού οδήγησε στην απόφαση κατασκευής e-shop.

Πλέον, μέσω του Περί Βελόνας & Κλωστής e-shop, την επιχείρηση έχουν αγαπήσει λάτρεις της ραπτικής από πολλές πόλεις της Ελλάδας. Έτσι, η μεγάλη ζήτησή τους έχει επεκτείνει τις πωλήσεις τους πέρα από τα όρια της Πάτρας. Μέχρι σήμερα, αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές στην αγορά ειδών ραπτικής.

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.