Κατασκευή Woocommerce Eshop με Συμπληρώματα Διατροφής

Κατασκευή Woocommerce e shop με Συμπληρώματα Διατροφής
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

UpcycleStore Νόρμαν 18,
Πάτρα Τ.Κ 26223

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της επιχείρησης

Επισκόπηση Project

Το κατάστημα Upcycle Store μας ανέθεσε την κατασκευή eshop του με σκοπό την πώληση συμπληρωμάτων διατροφής και αθλητικών ειδών πανελλαδικώς. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης.

Η κατασκευή έγινε στην πλατφόρμα του WordPress για καλύτερα αποτελέσματα σχεδιασμού. Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης, για ένα αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει την εταιρεία. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της επιχείρησης, για την προώθησή του.

About Upcycle Store

Το κατάστημα Upcycle Store ασχολείται με τον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των ειδών άθλησης. Είναι αντιπρόσωπος των συμπληρωμάτων διατροφής Fit & Shape στην Ελλάδα. Παρέχει υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής σε άτομα που κάνουν είτε απλή προπόνηση είτε έντονη σωματική άσκηση.

Το Upcycle Store φροντίζει και παρέχει μόνο πιστοποιημένα σκευάσματα καλής ποιότητας, για όσους ενδιαφέρονται για την τόνωση του σώματός τους. Τα προϊόντα που παρέχει χρησιμοποιούνται από ομάδες ποδοσφαίρου και ποδηλατικές σε εθνικό και Ολυμπιακό επίπεδο και πωλούνται σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Το κατάστημα εξυπηρετεί τοπικά πελάτες στην Πάτρα, που αγαπούν το σώμα τους και θέλουν να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα εγγύμνασης. Παράλληλα, φροντίζει και για τη στιλιστική κάλυψη των πελατών του με τα αθλητικά είδη που παρέχει.

Κατασκευή Eshop UpCycle Store
Κατασκευή Eshop UpCycle Store
Κατασκευή Eshop UpCycle Store 2

Μέσω του e-shop του έχει επεκτείνει τις πωλήσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των αθλητών. Στόχος είναι η παροχή ασφαλών, μη γεννητικά τροποποιημένων προϊόντων στους αθλητές, για υγιή αποτελέσματα. Για αυτό έρχεται σε προτίμηση από το αθλητικό αγοραστικό κοινό της Πάτρας και όλης της Ελλάδας.

Project upcyclestore.gr

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.