Κατασκευή Ιστοσελίδων Τιμές

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τις τιμές για όλες τις υπηρεσίες μας, όπως η κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργία eshop και η προώθηση ιστοσελίδων. Επειδή το κόστος είναι πάντα ανταποδοτικό, εμείς προσπαθούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες δυνατές τιμές, πάντα με στόχο την καλή ποιότητα.

Τιμές ιστοσελίδων

Για μια δυναμική ιστοσελίδα, το κόστος κατασκευής υπολογίζεται από 200-1200€ ανάλογα τις ανάγκες της. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος φθάνει στα 750-850€.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων ισχύει ότι και σε όλες τις αγορές, δηλαδή ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις, το κόστος είναι πάντα ανταποδοτικό!

Εμείς στην TopSearch παρέχουμε τις σωστές τιμές, κατασκευάζοντας ιστοσελίδες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας
Τιμές για την κατασκευή ενός σύγχρονου eshop

Τιμές e-shop

Για τη δημιουργία e-shop το κόστος κατασκευής διαφοροποιείται, ανάλογα τις λειτουργίες του και τα δεδομένα του κάθε καταστήματος ξεχωριστά.

Για ένα απλό e-shop, με τις βασικές λειτουργίες, το κόστος κατασκευής ξεκινάει από 900€. Για πιο πολύπλοκα e-shop, με πολλά λειτουργικά και ιδιαιτερότητες, το κόστος μπορεί να πάει πολύ παραπάνω. Το κάθε project είναι ξεχωριστό!

Είτε χρειάζεστε ένα απλό e-shop είτε ένα πιο εξειδικευμένο, εμείς κατασκευάζουμε λειτουργικά eshop, που επιδέχονται εύκολα αναβάθμιση και μετατροπές, καθώς και είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης, όπως της Google.

Με τη λειτουργικότητά τους και τον όμορφο σχεδιασμό, κλέβουν τις εντυπώσεις και ενισχύουν τις πωλήσεις κάθε επιχείρησης.

Προώθηση ιστοσελίδων Τιμές

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι απαραίτητη για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας για την παρουσία της στο διαδίκτυο. Είναι αυτή η υπηρεσία που μπορεί να εξασφαλίσει την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα της Google. Για την υψηλή κατάταξη και την επιτυχία της ιστοσελίδας σας, η προώθηση είναι μονόδρομος.

Για προώθηση σε τοπικό επίπεδο η τιμή υπολογίζεται στα 50€ το μήνα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ σε πανελλαδικό από 300€ το μήνα. Οι τιμές πάνε αναλογικά με τον ανταγωνισμό των λέξεων-κλειδιά της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά και τη γεωγραφική στόχευση αυτών.

Κατακτώντας, όμως, την πρώτη σελίδα της Google, τα κέρδη από την αύξηση της επισκεψιμότητας υπερκαλύπτουν το κόστος της προώθησης.

Υπηρεσίες SEO σε οικονομικές τιμές

Google Ads

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμισή σας στο Google Ads με κόστος 150€ ανά διαφημιστική καμπάνια, και την μετέπειτα βελτιστοποίησή της, με κόστος το 25% επί του μηνιαίου budget (π.χ. μηνιαίο budget 200€ αμοιβή TopSearch 50€).

Το Google Ads σας δίνει τη δυνατότητα να είστε στην πρώτη σελίδα της Google από την πρώτη μέρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

TopSearch Services

Ενοικίαση ιστοσελίδων

Για νέες επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος κατασκευής μια ιστοσελίδας, παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης ιστοσελίδας για τουλάχιστον 6 μήνες.

Είναι μια οικονομική επιλογή, μόνο με 38€ το μήνα. Για το πρώτο εξάμηνο, ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Δείτε το πως δουλεύει εδώ.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Η TopSearch παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικούς data servers, που κατά την εμπειρία μας προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες για τους Έλληνες χρήστες. Το ενδεικτικό κόστος για την υπηρεσία είναι περίπου στα 120€ το χρόνο, για μια απλή ιστοσελίδα και από 290€ το χρόνο για ένα κατάστημα e-shop.

Διαχείριση social media

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των social media (Facebook, Instagram) με κόστος από 280€ το μήνα και ανεβαίνει αναλόγως τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Για τη δημιουργία επαγγελματικών διαφημίσεων στα social media το κόστος είναι στα 60€ ανά διαφήμιση.

Τεχνική υποστήριξη

Για ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη με τον πρώτο μήνα δωρεάν. Μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να επιλέξετε την κατά περίπτωση τεχνική υποστήριξη με το ανάλογο κόστος.

Για μια απλή ιστοσελίδα το κόστος αυτό είναι περίπου στα 120€ το χρόνο. Όταν ένας πελάτης μας έχει αναθέσει την προώθηση της ιστοσελίδας του, η τεχνική υποστήριξη είναι εντελώς δωρεάν.

Για ιστοσελίδες άλλων δημιουργών, η τεχνική υποστήριξη πάει κατά περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2610 525 411.

* Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Για ακριβή κοστολόγηση του δικού σας project συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Θέλω Προσφορά

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.