Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Διαδικασία Βήμα-Βήμα

Share This Post

Έχετε σκεφτεί πως η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

Με μια ιστοσελίδα, όλα είναι δυνατά. Μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες και να δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Αν σας «έψησε» η ιδέα, η TopSearch είναι εδώ να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Κατασκευάζουμε ελκυστικές και δυναμικές ιστοσελίδες ικανές να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων, συνεχίστε την ανάγνωση!

Διαδικασία Κατασκευής Ιστοσελίδων Βήμα-Βήμα TopSearch

Στάδια Κατασκευής Ιστοσελίδων

1. Πρώτη επαφή με τον πελάτη

agreement

Πρώτο στάδιο πριν την κατασκευή ιστοσελίδων είναι η συζήτηση με τον πελάτη. Αφού έρθουμε σε επικοινωνία και μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε, θα σας πούμε ένα ενδεικτικό κόστος για τις παροχές μας. Έπειτα, θα κλείσουμε ένα ραντεβού για περαιτέρω πληροφορίες.

Στο ραντεβού θα μας πείτε επακριβώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες για την ιστοσελίδα σας. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζουμε είναι ο λόγος που επιθυμείτε την κατασκευή ιστοσελίδας -αν είναι για πωλήσεις ή για προβολή της επιχείρησης- και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Επίσης, ενημερώστε μας αν διαθέτετε υλικό, όπως κείμενα, φωτογραφίες κ.α. Επιθυμία μας είναι η κάλυψη των αναγκών σας. Για αυτό και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται κατά τα δικά σας θέλω.

2. Επιλογή φιλοξενίας

performance

Αφού έρθουμε σε συμφωνία και αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, προχωράμε στο δεύτερο βήμα της διαδικασίας. Το δεύτερο βήμα, για να βγει στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα σας, είναι η αγορά ενός πακέτου φιλοξενίας, κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Βάσει των όγκων δεδομένων που διαθέτει η κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, πρέπει να περιέχει και το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (web hosting).

Εμείς στην TopSearch συνεργαζόμαστε με ελληνικές εταιρείες που διαθέτουν ελληνικούς data servers, γιατί από την εμπειρία μας έχει αποδειχθεί ότι έχουν καλύτερες αποδόσεις για χρήστες στην Ελλάδα.

Παράλληλα με την επιλογή πακέτου φιλοξενίας, γίνεται και η αγορά του domain name. Το domain name θα είναι η διαδικτυακή σας ταυτότητα. Αν δεν έχετε ήδη βρει δικό σας, η TopSearch θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου.

3. Κατασκευή ιστοσελίδας

settings

Ήρθε η στιγμή της υλοποίησης των σχεδίων σας! Έχοντας ακούσει τις επιθυμίες σας και κάνει ένα project plan, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κατασκευή.
Κατά την κατασκευή περιλαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που προτιμάτε για την ιστοσελίδα σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε ξεκινάει με τον σχεδιασμό πρώτα της αρχικής σελίδας.

Μόλις έχουμε τελειώσει το πρώτο προσχέδιο, σας το παρουσιάζουμε, ώστε να κάνετε όποιες αλλαγές επιθυμείτε. Έτσι, κατά τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η κατασκευή των υπόλοιπων σελίδων της ιστοσελίδας σας.

4. Τελικό στάδιο (δοκιμή)

testing

Στο στάδιο αυτό ελέγχουμε τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και διορθώνουμε τυχόν λάθη.

Γίνεται προσεκτικός έλεγχος σε κείμενα ή φωτογραφίες για τυχόν λάθη τα οποία διορθώνονται αμέσως.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για να είναι απολύτως έτοιμη η ιστοσελίδα να ανέβει στο διαδίκτυο.

5. Παράδοση και δημοσίευση της ιστοσελίδας

marketing

Μετά τον δοκιμαστικό έλεγχο η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη! Μόλις πάρουμε την έγκρισή σας ως προς τον σχεδιασμό της, την ανεβάζουμε online.

Αφού έχει ολοκληρωθεί και η εκπαίδευσή σας για την προσθήκη άρθρων ή προϊόντων, αν πρόκειται για την κατασκευή eshop, είστε έτοιμοι να αναλάβετε μόνοι σας το διαχειριστικό κομμάτι.

Για οποιαδήποτε απορία, η ομάδα της TopSearch είναι πάντα εδώ να σας βοηθήσει.

6. Τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση

support

Για τις πρώτες 30 μέρες η τεχνική υποστήριξη παρέχεται δωρεάν από εμάς, για να έχετε χρόνο να δοκιμάσετε όλη την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα το λύσουμε εμείς δωρεάν.

Μετά τον πρώτο μήνα δωρεάν τεχνικής υποστήριξης, υπάρχει ένα ετήσιο κόστος. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μετά από τον πρώτο μήνα, συνήθως από λάθη των διαχειριστών της ιστοσελίδας, μπορούμε να βοηθήσουμε κατά περίπτωση ή με ετήσιο κόστος παροχής τεχνικής υποστήριξης.

Το ετήσιο πακέτο τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνει και την ενημέρωση των μηχανισμών που διαθέτει η ιστοσελίδα, για είναι πάντα ενημερωμένη. Το ετήσιο κόστος είναι κατά περίπτωση, το οποίο αναφέρεται σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

TopSearch

Με κορυφαίες συνεργασίες με ιδιώτες και επαγγελματίες στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων σε Τρίπολη, Πάτρα, Αθήνα, Άργος και σε όλη την Ελλάδα η TopSearch θεωρείται η #1 επιλογή στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα άρθρα στο blog.

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.