Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μεταφορική Εταιρεία

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μεταφορική Εταιρεία
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

Quick Pick Movers 2/9 Vietech PL Rowville 3178, Melbourne, AU

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας, Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την κατασκευή
δυναμικής ιστοσελίδας της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Η μεταφορική επιχείρηση Quick Pick Movers μας ανέθεσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της για την παροχή υπηρεσιών μετακόμισης στην Αυστραλία. Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress, για υψηλά αποτελέσματα κατασκευής. Δώσαμε βάση στο design ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, να είναι ελκυστικό και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε στην αγγλική γλώσσα, λόγω της χρήσης της στην Αυστραλία. Για την άριστη εμπειρία χρήσης, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και εξασφαλίσαμε υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.

Τέλος, ασχολούμαστε με αφοσίωση για την προώθηση της ιστοσελίδας, ώστε να βρίσκεται ψηλά στις κατατάξεις. Δίνουμε βάση στη συνεχή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, ενημερώνουμε συνεχώς το blog της ιστοσελίδας με άρθρα σχετικά με την επιχείρηση, τις παροχές της και διάφορα tips, επιτυγχάνοντας έτσι την προώθησή της.

About Quick Pick Movers

Η μεταφορική εταιρεία Quick Pick Movers έχει ως στόχο τη διευκόλυνση των πελατών της στη διαδικασία μετακόμισης. Παρέχει διάφορες υπηρεσίες μετακόμισης, καλύπτοντας τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων. Οι υπηρεσίες της δεν περιορίζονται μόνο σε περιοχές της Μελβούρνης, αλλά εξαπλώνονται και στην Βικτώρια.

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μεταφορική Εταιρεία 1
Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μεταφορική Εταιρεία 2
Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μεταφορική Εταιρεία 3

Η εταιρεία ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επίπλων. Πλέον, έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της και προσφέρει ολόκληρες μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων και πιο εξειδικευμένων επίπλων. Παρέχει υπερσύγχρονα μεταφορικά φορτηγά και vans, ανάλογα το μέγεθος της μετακόμισης. Στόχος είναι να φέρει σε πέρας κάθε είδους μετακόμιση, με χαμηλό κόστος και τη μέγιστη προσοχή. Παρέχει εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να αναλάβει αποτελεσματικά κάθε εργασία. Έτσι, εξασφαλίζει άνετες, γρήγορες και προπαντός ασφαλείς μετακομίσεις. Αυτό που θέλει η εταιρεία είναι να ευχαριστεί τους πελάτες της. Για αυτό προσφέρει και εκπτώσεις σε διάφορες, εξειδικευμένες μετακομίσεις επίπλων.

Η προτίμηση που τους δείχνει το ενδιαφερόμενο κοινό οδήγησε στην ανάγκη κατασκευής ιστοσελίδας, ικανής να προσελκύσει ακόμα περισσότερους. Με την κατασκευή της ιστοσελίδας, η προτίμηση του ενδιαφερόμενου κοινού αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Πλέον, έρχεται πρώτη σε προτίμηση για κάθε είδους μετακόμιση από το ενδιαφερόμενο κοινό στην Αυστραλία.

Project quickpickmovers.com.au

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.