Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το Τυροκομείο Ερυμάνθου Τομαράς

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

Τυροκομείο Τομαράς
44ο χλμ Πατρών - Τριπόλεως

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας
Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την κατασκευή δυναμικής
ιστοσελίδας της επιχείρησης

Επισκόπηση Project

Το Τυροκομείο Ερυμάνθου Τομαράς δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής βαρελίσιας φέτας και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων και μας ανέθεσε τη δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας για την ανάδειξη των προϊόντων του. Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress, για υψηλά αποτελέσματα κατασκευής. Δώσαμε βάση στο design ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, να είναι ελκυστικό και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, εξασφαλίσαμε υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, ώστε η πλοήγηση των επισκεπτών να είναι ακόμα καλύτερη!

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, ώστε να βρίσκεται ψηλά στις κατατάξεις. Έτσι, κάναμε την ιστοσελίδα πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και αναδείχθηκε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

About Τυροκομείο Ερυμάνθου Τομαράς

Το Τυροκομείο Ερυμάνθου Τομαράς έχει ως βασικό προϊόν παραγωγής τη βαρελίσια φέτα, την οποία εξακολουθεί να φτιάχνει με τον παραδοσιακό τρόπο. Στοχεύει στην παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας. Για αυτό χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και φρέσκο γάλα, από παραγωγούς της ορεινής Αχαΐας.

Fetaerymanthos
Fetaerymanthos 3
Fetaerymanthos 2

Το Τυροκομείο Ερυμάνθου Τομαράς, με εμπειρία χρόνων στην παραγωγή φέτας και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων, έχει αποσπάσει δυο χρυσά, ένα χάλκινο και ένα αργυρό βραβεία γεύσης. Με πολυετή συνεργασία με παραγωγούς, έχει γνώση για την διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας του γάλακτος που χρησιμοποιεί για την παραγωγή των προϊόντων του. Έτσι, εξασφαλίζει τη χαρακτηριστική γεύση και την άριστη ποιότητα στα προϊόντα του, που έχουν αγαπηθεί από τους καταναλωτές τους. Διαθέτουν τα προϊόντα τους με το διακριτικό τίτλο «Φέτα Ερύμανθος» για την αναγνώριση από το αγοραστικό κοινό.

Η παροχή των ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων ήταν πάντα ο πρωταρχικός σκοπός του Τυροκομείο Ερυμάνθου Τομαράς. Η επιθυμία γνωστοποίησης και διεύρυνσης των πωλήσεων των προϊόντων του οδήγησε στην απόφαση κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας. Έτσι, έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και έχει αυξήσει τις πωλήσεις και την εμπιστοσύνη του από το αγοραστικό κοινό.

Project fetaerymanthos.gr

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.