Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

TopSearch Logo

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Διαδικασία Βήμα-Βήμα

Έχετε σκεφτεί πως η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Με μια ιστοσελίδα, όλα είναι δυνατά. Μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες και να δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Αν σας «έψησε» η ιδέα, η TopSearch είναι εδώ να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Κατασκευάζουμε ελκυστικές και δυναμικές ιστοσελίδες ικανές να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων, συνεχίστε την ανάγνωση!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Η Διαδικασία Βήμα-Βήμα

Στάδια Κατασκευής Ιστοσελίδων

1. Πρώτη επαφή με τον πελάτη

Πρώτο στάδιο πριν την κατασκευή ιστοσελίδων είναι η συζήτηση με τον πελάτη. Αφού έρθουμε σε επικοινωνία και μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε, θα σας πούμε ένα ενδεικτικό κόστος για τις παροχές μας. Έπειτα, θα κλείσουμε ένα ραντεβού για περαιτέρω πληροφορίες.

Στο ραντεβού θα μας πείτε επακριβώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες για την ιστοσελίδα σας. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζουμε είναι ο λόγος που επιθυμείτε την κατασκευή ιστοσελίδας -αν είναι για πωλήσεις ή για προβολή της επιχείρησης- και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Επίσης, ενημερώστε μας αν διαθέτετε υλικό, όπως κείμενα, φωτογραφίες κ.α. Επιθυμία μας είναι η κάλυψη των αναγκών σας. Για αυτό και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται κατά τα δικά σας θέλω.

2. Επιλογή φιλοξενίας

Αφού έρθουμε σε συμφωνία και αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, προχωράμε στο δεύτερο βήμα της διαδικασίας. Το δεύτερο βήμα, για να βγει στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα σας, είναι η αγορά ενός πακέτου φιλοξενίας, κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Βάσει των όγκων δεδομένων που διαθέτει η κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά, πρέπει να περιέχει και το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (web hosting).

Εμείς στην TopSearch παρέχουμε φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικούς data servers, που από την εμπειρία μας έχει αποδειχθεί ότι έχουν καλύτερες αποδόσεις για χρήστες στην Ελλάδα.

Παράλληλα με την επιλογή πακέτου φιλοξενίας, γίνεται και η αγορά του domain name. Το domain name θα είναι η διαδικτυακή σας ταυτότητα. Αν δεν έχετε ήδη βρει δικό σας, η TopSearch θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου.

3. Κατασκευή ιστοσελίδας

Ήρθε η στιγμή της υλοποίησης των σχεδίων σας! Έχοντας ακούσει τις επιθυμίες σας και κάνει ένα project plan, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κατασκευή.
Κατά την κατασκευή περιλαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που προτιμάτε για την ιστοσελίδα σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε ξεκινάει με τον σχεδιασμό πρώτα της αρχικής σελίδας.

Μόλις έχουμε τελειώσει το πρώτο προσχέδιο, σας το παρουσιάζουμε, ώστε να κάνετε όποιες αλλαγές επιθυμείτε. Έτσι, κατά τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η κατασκευή των υπόλοιπων σελίδων της ιστοσελίδας σας.

4. Τελικό στάδιο (δοκιμή)

Στο στάδιο αυτό ελέγχουμε τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και διορθώνουμε τυχόν λάθη. Γίνεται προσεκτικός έλεγχος σε κείμενα ή φωτογραφίες για τυχόν λάθη τα οποία διορθώνονται αμέσως. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για να είναι απολύτως έτοιμη η ιστοσελίδα να ανέβει στο διαδίκτυο.

5. Παράδοση και δημοσίευση της ιστοσελίδας

Μετά τον δοκιμαστικό έλεγχο η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη! Μόλις πάρουμε την έγκρισή σας ως προς τον σχεδιασμό της, την ανεβάζουμε online.

Αφού έχει ολοκληρωθεί και η εκπαίδευσή σας για την προσθήκη άρθρων ή προϊόντων, αν πρόκειται για την κατασκευή eshop, είστε έτοιμοι να αναλάβετε μόνοι σας το διαχειριστικό κομμάτι.

Για οποιαδήποτε απορία, η ομάδα της TopSearch είναι πάντα εδώ να σας βοηθήσει.

Για τις πρώτες 30 μέρες η τεχνική υποστήριξη παρέχεται δωρεάν από εμάς, για να έχετε χρόνο να δοκιμάσετε όλη την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα το λύσουμε εμείς δωρεάν.

Μετά τον πρώτο μήνα δωρεάν τεχνικής υποστήριξης, υπάρχει ένα ετήσιο κόστος. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μετά από τον πρώτο μήνα, συνήθως από λάθη των διαχειριστών της ιστοσελίδας, μπορούμε να βοηθήσουμε κατά περίπτωση ή με ετήσιο κόστος παροχής τεχνικής υποστήριξης.

6. Τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση

Το ετήσιο πακέτο τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνει και την ενημέρωση των μηχανισμών που διαθέτει η ιστοσελίδα, για είναι πάντα ενημερωμένη. Το ετήσιο κόστος είναι κατά περίπτωση, το οποίο αναφέρεται σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Γράφει ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο του web design. Ως έμπειρος designer ασχολείται με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, την υπόδειξη αλλαγών στον σχεδιασμό ιστοσελίδων αλλά και τον σχεδιασμό λογότυπου νέων επιχειρήσεων. Ασχολείται επίσης με θέματα που αφορούν τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και την επιδιόρθωση θεμάτων αλλά και την διαχείρηση των social media. Τέλος, δημιουργεί διαφημιστικές καμπάνιες στο Google Ads, για την άμεση διαφήμιση ιστοσελίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Start with an Idea
Σχετικά με την TopSearch

Η TopSearch, με χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Share This Post
Έχετε κάποια απορία;
698 390 6304

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.