Πως να Επιλέξετε την Κατάλληλη Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων

Θέλετε να φτιάξετε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και δεν ξέρετε ποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων να επιλέξετε; Μην ανησυχείτε. Πολλές επιχειρήσεις στο ξεκίνημά τους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, πριν προβείτε σε τυχαία επιλογή κάποιας εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων, πρέπει να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένα βήματα πριν πάρετε την τελική απόφαση.

Για την επιτυχή προβολή της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε την εταιρεία που θα ασχοληθεί σοβαρά με την κατασκευή της. Επειδή υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων, στο παρόν άρθρο σας δίνουμε βασικές συμβουλές που θα σας οδηγήσουν στην σωστή επιλογή, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πως να Επιλέξετε την Κατάλληλη Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων
Τι πρέπει να προσέξετε.

Επιλογή Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε κάποια βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να καταλήξετε στη σωστή επιλογή.
Αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση, σκεφτείτε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και αναζητήστε την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που ανταποκρίνεται περισσότερο σε αυτούς.

Google it!

Τι πιο εύκολο στις μέρες μας από το να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, κάνοντας μια απλή αναζήτηση στη Google!
Πληκτρολογώντας απλά κατασκευή ιστοσελίδων θα σας εμφανιστεί μια μεγάλη σειρά αποτελεσμάτων για να ψάξετε.
Πάρτε από την αρχή όλες τις εταιρείες που εμφανίζονται και ξεκινήστε την έρευνα των παροχών τους.
Όπως γνωρίζετε, οι πιο δημοφιλείς επιλογές φαίνονται πάντα στην πρώτη σελίδα αναζήτησης.
Έτσι, και οι εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων, που δέχονται τα περισσότερα clicks κατατάσσονται πάντα στις πρώτες επιλογές.
Κατά συνέπεια, από την αρχή θα ξέρετε ποιες είναι οι καλύτερες και προτιμότερες επιλογές.

Κάνε Search στο Google
Κάντε αναζήτηση στη Google

Δώστε Σημασία στις Αξιολογήσεις και τις Κριτικές

Μια εκπληκτική δυνατότητα που παρέχει η Google είναι η καταχώριση της θετικής ή αρνητικής κριτικής κάποιου για τις παροχές μιας επιχείρησης, στο Google My Business.

Μέσα από τις κριτικές μπορείτε να βγάλετε πολλά συμπεράσματα σχετικά με το πόσο καλή δουλειά κάνουν οι εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων που ξεχωρίσατε.

Για αυτό δώστε χρόνο και διαβάστε τις κριτικές των πελατών τους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν ανταγωνιστικά είτε να αμαυρώσουν τη φήμη μιας εταιρείας, είτε να την επευφημήσουν.

Για να μη πέσετε «θύματα» σε ψευδείς κριτικές, υπάρχουν κάποια κριτήρια σχετικά με τις αξιολογήσεις που πρέπει να έχετε κατά νου. Μη βασίζεστε στις απόλυτα θετικές ή αρνητικές κριτικές.

Η αναζήτηση κάποιας μέσης οδού είναι η καλύτερη επιλογή. Εκεί θα βρείτε ειλικρινείς αξιολογήσεις, χωρίς ίχνος μεροληψίας, που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή μιας καλής εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων.

Άλλο ένα κριτήριο, που πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία είναι η συχνότητα που γίνονται οι κριτικές. Αν βλέπετε πολλές κριτικές που έγιναν την ίδια μέρα, με μικρή διαφορά ώρας, σίγουρα πρόκειται για απάτη.

Επιπλέον, ένα ακόμα σίγουρο στοιχείο που μπορείτε να ελέγξετε, είναι αν οι κριτικές αντιστοιχούν με τους πελάτες τους.

Στο portfolio που διαθέτει κάθε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους πελάτες τους. Έτσι, μπορείτε να είστε υποψιασμένοι για το ποιες κριτικές είναι αληθινές και ποιες όχι.

Ελέγξτε το Portfolio τους

Από τις εταιρείες που θα έχετε ξεχωρίσει μέχρι τώρα, ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε παραδείγματα από προηγούμενες δουλειές, που έχουν κάνει και έχουν ανεβάσει σε portfolio. Όλες οι σοβαρές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων ανεβάζουν δείγμα από τη δουλειά τους, ώστε να ενημερώνουν τη σελίδα τους και να προσελκύουν πιθανούς πελάτες.

Μέσα από αυτή την αναζήτηση μπορείτε να ξεχωρίσετε τις εταιρείες που ανταποκρίνονται περισσότερο στα θέλω σας. Το καλύτερο είναι να μη σταθείτε στην πρώτη που θα δείτε και θα ασχολείται και με τον δικό σας τομέα, αποκλείοντας απευθείας τις άλλες.

Δείτε στοχευμένα τη δουλειά τους και μετά προβείτε στην επιλογή.
Επειδή τη διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας θα την αφήσετε στα χέρια τρίτων, είναι καλύτερο να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στην εύρεση κατάλληλης εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων.

Αυτοί είναι που θα ασχοληθούν με πάθος για την κατασκευή και την προώθηση της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google.
Μόνο με επαγγελματική δουλειά η επιχείρησή σας θα μπορέσει να φτάσει ψηλά και θα γίνει ανταγωνιστική.

Ελέγξτε αν Έχουν Ενημερωμένο Blog

Οι καλές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων ενδιαφέρονται για την υψηλή κατάταξη και της δικής τους επιχείρησης στα οργανικά αποτελέσματα. Με σκοπό να το πετύχουν αυτό, πρέπει συχνά να ενημερώνουν και τη δική τους ιστοσελίδα. Στο blog τους μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία άρθρα τους, που σας ενημερώνουν για την εταιρεία και τα έργα τους. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε από τα άρθρα τους για τις νέες τάσεις που επικρατούν στο web design.

Από τη γραφή τους και το σχεδιασμό, καθώς και τη συχνότητα με την οποία ανεβάζουν κάποιο άρθρο, μπορείτε να διαπιστώσετε πολλά. Όπως να δείτε πόσο προσεγμένη δουλειά κάνουν για την δική τους ιστοσελίδα, από τη μεριά του υποψήφιου πελάτη. Έτσι θα διαπιστώσετε αν αξίζει να τους εμπιστευτείτε την κατασκευή της ιστοσελίδα σας ή όχι.

Επικοινωνήστε με τις Υποψήφιες Εταιρείες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Τελικό βήμα στην αναζήτηση εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων, που θα αναλάβει την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας, είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους.
Κατά την επικοινωνία σας, αυτοί θα είναι σε θέση να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα.

Από εκεί θα καταλάβετε αν κατανοούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τα θέλω σας.

Έτσι, θα γνωρίζετε αν θα υπάρξει καλή χημεία κατά τη συνεργασία σας.

Κατά την επικοινωνία σας, είναι απαραίτητο να ρωτήσετε τι πακέτα σας προσφέρουν, ως προς το κόστος κατασκευής και τις παροχές τους.

Με αυτό τον τρόπο θα δείτε αν οι απαντήσεις τους ανταποκρίνονται σε όσα αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους.

Μια αναλυτική και ρεαλιστική περιγραφή των παροχών, των στόχων, του χρόνου παράδοσης και του κόστους είναι ένα θετικό στοιχείο για να προχωρήσετε σε συνεργασία.

Έτσι, μπορείτε να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως από κρυφές χρεώσεις.

Ερωτήσεις που αξίζει να τους κάνετε:

  • Ποια είναι η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων.
  • Ποιες πλατφόρμες σχεδιασμού χρησιμοποιούν (WordPress, Joomla, Shopify κ.λπ.).
  • Ποιο είναι το κόστος κατασκευής.
  • Αν προσφέρουν SEO υπηρεσίες και πόσο κοστίζει.

Έτσι, θα πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε, πριν πάρετε την τελική απόφαση επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Επιλέξτε την TopSearch

Η TopSearch, εταιρεία με πολυετή εμπειρία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και στην προώθησή τους, μπορεί να αναλάβει με αφοσίωση και επαγγελματισμό την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις και πάντα δίνοντας μεγάλη προσοχή στις ανάγκες και στα θέλω των πελατών μας, σας εγγυόμαστε εξαιρετικά αποτελέσματα στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Με συνεργασίες που έχουμε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να δείτε τα έργα μας και να διαπιστώσετε πόσο προσεγμένη δουλειά κάνουμε.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε την ομάδα μας, να ενημερωθείτε για τις παροχές μας και να προχωρήσουμε σε συνεργασία, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο 2610 525 411.

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα άρθρα στο blog.

Ραφαήλ Αρνιακός

Γράφει ο Ραφαήλ Αρνιακός

Ο Ραφαήλ Αρνιακός δραστηριοποιείται στον χώρο του web editing και ασχολείται με την τεχνική υποστήριξη των ιστοσελίδων για την υψηλότερη κατάταξή τους στα οργανικά αποτελέσματα. Επιδιορθώνει αποτελεσματικά θέματα που υπάρχουν σε μια ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την βελτιστοποίηση εικόνων μέσω Photoshop.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Start with an Idea
Σχετικά με την TopSearch

Η TopSearch, με χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Share This Post
Έχετε κάποια απορία;
698 390 6304

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.