Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

TopSearch Logo

Τι είναι το SEO?

SEO: “Search Engine Optimization”

SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων
Τι είναι το SEO? (Search Engine Optimization)

Το SEO είναι η μέθοδος που στοχεύει στη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, ώστε να ταξινομηθεί στις πρώτες επιλογές των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google. Η προώθηση ιστοσελίδων είναι αναγκαία για την επιτυχία μιας επιχείρησης στον ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Γιατί Είναι Σημαντική η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)

Η σπουδαιότητα του SEO ( βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ) έγκειται στο γεγονός ότι είναι μονόδρομος για την αύξηση της επισκεψιμότητας κάθε ιστοσελίδας. Η βιωσιμότητα μιας ιστοσελίδας βασίζεται στη σειρά κατάταξής της στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης όπως της Google

Για την επιτυχημένη βελτιστοποίηση και προώθηση μιας ιστοσελίδας, ακολουθούνται βασικές τεχνικές SEO όπως:

  • On-page SEO: Βελτιστοποίηση μεμονωμένης ιστοσελίδας για ταξινόμησή της στις πρώτες επιλογές, κερδίζοντας περισσότερα clicks. Έχει να κάνει με τη στόχευση στις λέξεις-κλειδιά που μπορούν να βελτιστοποιηθούν για καλύτερα αποτελέσματα.
  • Content SEO: Η βελτιστοποίηση των κειμένων, των meta-description και των λέξεων-κλειδιά της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, μπορεί να εκτοξεύσει την ιστοσελίδα στις πρώτες αναζητήσεις των χρηστών που αναζητούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.
  • Off-page SEO: Δημιουργία backlinks από αξιόπιστες εξωτερικές σελίδες που μπορούν να ενισχύσουν την δυναμική της ιστοσελίδας σας, με στόχο υψηλές κατατάξεις στις λέξεις-κλειδιά που μπορούν να μετατρέψουν έναν επισκέπτη σε υποψήφιο πελάτη.
  • Mobile SEO: Βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι φιλική (responsive) σε όλες τις κινητές συσκευές για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών.
  • Image SEO: Βελτιστοποίηση εικόνων για ταχύτητα και στόχευση στις λέξεις-κλειδιά που αντιπροσωπεύει. Μη ξεχνάτε ότι το Googlebot δεν μπορεί να δει μια φωτογραφία, όπως ο χρήστης. Επομένως, μέσω του Alt text μπορούμε να βοηθήσουμε το Bot να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Τα πλεονεκτήματα ενός αποτελεσματικού SEO

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων είναι μεγάλος.

Υψίστης σημασίας για μια επιτυχημένη επιχείρηση είναι η σωστή προώθηση της ιστοσελίδας.

Με τη μέθοδο SEO επιχειρείται η κατάκτηση μιας από τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Όταν συμβαίνει αυτό, η επιχείρηση επωφελείται από:

  • Προβολή από χρήστες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.
  • Διαρκή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, κάνοντάς τη προσιτή και εύχρηστη στους επισκέπτες.
  • Αποκτά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα η ιστοσελίδα της επιχείρησή σας μέσω συνεχούς προώθησης.


Με αυτόν τον τρόπο έχετε ανταποδοτικές απολαβές, συγκριτικά με το κόστος δημιουργίας και προώθησης της ιστοσελίδας σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Πόσο χρόνο χρειάζεται το SEO για να αποδώσει

Με τη στοχευμένη βελτιστοποίηση των λέξεων-κλειδιά και με σωστές τεχνικές προώθησης της ιστοσελίδας – βάσει στατιστικών της Google- μπορεί να γίνει μέσα σε 3-12 μήνες. Με τη σωστή προώθηση ιστοσελίδων και υπομονή, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Πόσο κοστίζει το SEO

Το κόστος για την προώθηση ιστοσελίδων επηρεάζεται από διαφορετικούς παράγοντες όπως ο ανταγωνισμός για μια συγκεκριμένη επιχείρηση και η γεωγραφική στόχευση αυτής.

Δεν υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος για τη προώθηση ιστοσελίδων. Είναι πάντα κατά περίπτωση. Μπορεί για μια μικρή επιχείρηση που θέλει να διαφημιστεί σε τοπικό  επίπεδο να κοστίσει από 50 ευρώ το μήνα, αλλά για μεγαλύτερες εταιρείες που στοχεύουν πανελλαδικά να κοστίσει πολύ παραπάνω.

Το καλό είναι ότι αν έχει γίνει σωστή επιλογή εταιρείας SEO το κόστος είναι ανταποδοτικό.

Μπορώ να Σταματήσω το SEO;

Επειδή οι παράγοντες κατάταξης που απαιτούνται από την Google αλλάζουν από μήνα σε μήνα, είναι απαραίτητος ο συνεχής έλεγχος και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, για να παραμείνει στη 1η σελίδα της Google.

Σκοπός του SEO είναι η επίτευξη αυτού του στόχου. Έτσι, είναι απαραίτητο να διαμορφώνετε την ιστοσελίδα ανάλογα των νέων δεδομένων σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Προώθηση ιστοσελίδων σε οικονομικές τιμές από την TopSearch

Εμπιστευτείτε την TopSearch, με πολύχρονη εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων με κορυφαίες συνεργασίες στην Πάτρα, και σε όλη την Ελλάδα. Καλαίσθητο αποτέλεσμα, SEO επιτυχίες και οικονομικές τιμές είναι οι λέξεις-κλειδιά της TopSearch!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Start with an Idea
Σχετικά με την TopSearch
Share This Post
Έχετε κάποια απορία;
698 390 6304

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.