Αύξηση πωλήσεων 250% σε 12 μήνες!

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή E-SHOP με Χειροποίητα Κοσμήματα

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

Υπατίας 2, Πάτρα,
Πάτρα Τ.Κ 263 35

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Η εταιρεία Nepenthe, ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή eshop, με σκοπό την προβολή των προϊόντων της στο διαδικτυακό χώρο. Η δημιουργία του ιστότοπου έγινε με μοντέρνο design, λιτό και όμορφο χωρίς έντονα χαρακτηριστικά και περίπλοκο σχεδιασμό.

Το e-shop δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι 100% φιλικό προς το χρήστη και να ταιριάζει στο λεγόμενο concept της επιχείρησης. Η δημιουργία του e-shop έγινε στο WordPress, έχοντας κερδίσει ως πλατφόρμα την εμπιστοσύνη πολλών web designers.

About Nepenthe

Το κατάστημα Nepenthe ασχολείται με την πώληση γυναικείων κοσμημάτων. Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να βρει σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και πολλά άλλα. Η διαφορά της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι ότι προσφέρει αποκλειστικά χειροποίητα και αρίστης ποιότητας κοσμήματα σε εξαιρετικές τιμές.

Nepenthe
Nepenthe
Nepenthe

Στόχος του καταστήματος είναι η πώληση χειροποίητων κοσμημάτων για απαιτητικούς. Η ομορφιά και το στυλ είναι από το πράγματα που η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει επενδύσει με σκοπό να αναδείξει το γυναικείο στοιχείο και την ομορφιά του.

Project nepenthe.gr

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
+ 0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.