Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

Κατασκευή ESHOP με Προϊόντα & Εξοπλισμό Πισίνας

Κατασκευή e shop Kourtesis
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

Water Spa Center Πανεπ. 46,
Πάτρα Τ.Κ 264 41

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας,
Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Το Kourtesis Water Spa Center μας ανέθεσε την δημιουργία του e-shop της επιχείρησης με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κατασκευής πισίνων και πώλησης προϊόντων πισίνας πανελλαδικώς. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης. Για καλύτερα αποτελέσματα κατασκευής, χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του WordPress. Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης, για πιο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης και εφαρμόσαμε σύνδεση με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών του Skroutz. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την ικανοποίηση των πελατών.

Τέλος, ασχοληθήκαμε με τη συνεχή προώθηση του e-shop, για την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Ασχολούμαστε με τη συνεχή βελτιστοποίησή του, καθώς και με την ενσωμάτωση άρθρων στο blog, σχετικών με το περιεχόμενο της επιχείρησης, για την προώθησή της.

About Kourtesis Water Spa Center

Η επιχείρηση Kourtesis Water Spa Center ασχολείται με τον χώρο της πισίνας. Συγκεκριμένα ασχολείται με την κατασκευή πισίνας και την πώληση περιφερειακών προϊόντων και προϊόντων καθαρισμού. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την κατασκευή πισίνας, ενώ επίσης προσφέρει προϊόντα χαμάμ, σάουνες, σιντριβάνια, σε κάθε χώρο υψηλής αισθητικής.

Κατασκευή Eshop Water Spa Center
Κατασκευή Eshop Water Spa Center 2
Κατασκευή Eshop Water Spa Center 3

Στόχος είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών κατασκευής πισίνας σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Παρέχει πολλές επιλογές σε είδη εξοπλισμού και καθαρισμού πισίνας, άριστης ποιότητας και αισθητικής. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την βιολογική επεξεργασία λυμάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις. Επιπλέον, εφαρμόζει αυτόματη κατάσβεση με πιστοποιημένα υλικά πυρόσβεσης, για τη προστασία ιδιωτικών ή δημόσιων χώρων. Τέλος, παρέχει υπηρεσίες ενδοδαπέδιας  θέρμανσης και ψύξης σε σπίτια, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία και όπου αλλού ζητηθεί.

Το Kourtesis Water Spa Center ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του σε πελάτες στην Πάτρα. Η προτίμηση που έδειξε το ενδιαφερόμενο κοινό, οδήγησε στην ανάγκη παροχής υπηρεσιών σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Μέσω του e-shop έχει επεκτείνει τις διαδικτυακές πωλήσεις του πανελλαδικά.

Project waterspacenter.gr

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.