Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!
TopSearch Logo

Κατασκευή E-shop με Κοσμήματα και Αξεσουάρ

Πληροφορίες πελάτη icon

Πληροφορίες πελάτη

Κόσμημα925 Γ. Λαμπράκη 26,
Πάτρα Τ.Κ 26500

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, Web hosting

pf icon3

Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την δημιουργία του
e-shop της εταιρείας

Επισκόπηση Project

Το κατάστημα Κόσμημα925 μας ανέθεσε την κατασκευή eshop της επιχείρησης του με σκοπό την πώληση γυναικείων κοσμημάτων πανελλαδικώς. Η δημιουργία του e-shop έγινε με σύγχρονο design και την απαραίτητη λειτουργικότητα για τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης.

Η κατασκευή έγινε στην πλατφόρμα του WordPress για καλύτερα αποτελέσματα σχεδιασμού. Δημιουργήσαμε ένα design αντάξιο με το ύφος και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης, για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, δώσαμε βάση στον responsive σχεδιασμό για καλύτερη εμπειρία χρήσης. Ακόμα, προσθέσαμε διάφορους τρόπους πληρωμής και μεταφορικών, για την εξυπηρέτηση των πελατών.

About Κόσμημα925

Το κατάστημα Κόσμημα925 δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας κοσμημάτων, παρέχοντας τα προϊόντα του στο αγοραστικό κοινό της Ελλάδος. Επιδιώκει την κάλυψη των στιλιστικών αναγκών των γυναικών, παρέχοντας οικονομικές και ποιοτικές λύσεις.

Kosmhma925
Kosmhma925
Kosmhma925
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Απόκτησε την δικιά σου ιστοσελίδα με €200 μόνο!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.