Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Τεχνική Εταιρεία Astico

Δημιουργία ιστοσελίδων, κατασκευή website με ποιότητα. Οικονομικές τιμές κατασκευής ιστοσελίδων Πάτρα
Πληροφορίες πελάτη icon
Πληροφορίες πελάτη

Astico ΙΚΕ - Πλατεία Γεωργίου Α6 2ος Όροφος, Πάτρα Τ.Κ. 26221

icon Παρεχόμενες υπηρεσίες
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Web design, προώθηση ιστοσελίδας, Web hosting

pf icon3
Χρονοδιάγραμμα project

15 μέρες για την
κατασκευή ιστοσελίδας

Επισκόπηση Project

Η κατασκευαστική εταιρεία Astico μας ανέθεσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της για την παροχή υπηρεσιών κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε στην πλατφόρμα του WordPress, την πιο διαδεδομένη CMS πλατφόρμα. Δώσαμε βάση στο design ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, να είναι ελκυστικό και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Για την άριστη εμπειρία χρήσης, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και εξασφαλίσαμε υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, ώστε η πλοήγηση των επισκεπτών να είναι ακόμα καλύτερη!

Επιπλέον, μας ανατέθηκε η προώθηση ιστοσελίδας, για την κατάκτηση υψηλών θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Δίνοντας βάση στη συνεχή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, με SEO friendly στρατηγικές, η επίτευξη του στόχου υπολογίζεται σε 3-12 μήνες.

About Astico

Η κατασκευαστική εταιρεία Astico ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών ανακαίνισης σε σπίτια και επιχειρήσεις. Εκτελεί εργασίες μόνωσης, θερμοπροσόψεις, υγρομονώσεις, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών και άλλα. Στόχος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων σε συνδυασμό με την άριστη λειτουργικότητα και τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό.

Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Τεχνική Εταιρεία Astico 1
Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Τεχνική Εταιρεία Astico 2
Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Τεχνική Εταιρεία Astico 3

Η Astico διαθέτει ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό το κάθε έργο, για να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, που φέρουν εγγυημένα αποτελέσματα κατασκευής. Με εμπειρία και τεχνογνωσία η Astico προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής και ανακαίνισης σε κάθε είδους κτίριο, επιτυγχάνοντας την ενεργειακή τους αναβάθμιση και την μείωση των θερμικών απωλειών. Χάρη στα άριστα αποτελέσματα που φέρει η εταιρεία, έχει κερδίσει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στην Πάτρα και όχι μόνο.

Η αύξηση της ζήτησης των παροχών, οδήγησε στην απόφαση κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας για τη δημοσιοποίηση των υπηρεσιών της. Έτσι, σύντομα οι παροχές της Astico θα επεκταθούν περεταίρω και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Project astico.gr

Οι υπηρεσίες της TopSearch έχουν αξιολογηθεί με 5 star σε 41 Google κριτικές

Δείτε Επίσης

TopSearch Projects κατασκευης ιστοσελιδων και δημιουργία eshop
Σχετικά με την εταιρεία
Share This Post

Έχετε κάποια απορία;

2610 525 411

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.