Κατασκευή Ιστοσελίδων από 200€ μόνο!

TopSearch Logo

Πρώτη σελίδα στη Google

Η πρώτη σελίδα στη Google για τους πελάτες μας είναι ένα στοίχημα για εμάς που δεν χάνουμε ποτέ!

Η εταιρεία μας σήμερα 6/12/2018 κλείνει 3 μήνες ζωής από την έναρξη της και θα ήθελα να σας παραθέσω ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας μέχρι σήμερα.

Πρώτα θα ήθελα να σας πω ότι κάθε εταιρεία κατασκευής & προώθησης ιστοσελίδων σαν και εμάς κρίνεται εκ των αποτελεσμάτων στις κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης όπως της Google και όχι από το τι λέει η ίδια η εταιρεία για το έργο της, οπότε παρακάτω θα σας δείξω τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Πριν αρχίσω θα ήθελα να σας πω δυο λογία για το πως δουλεύουν οι αναζητήσεις στην Google και πόσο δύσκολο η εύκολο είναι να βγαίνεις σε αυτές.

Το να κάνεις αναζήτηση το όνομα της εταιρείας σου και να βγαίνεις είναι πολύ εύκολο, γιατί μόνο εσείς έχετε αυτό το όνομα οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όμως το να βγαίνεις στις λέξεις-κλειδιά που αφορούν το είδος της εταιρεία σας αυτό είναι δύσκολο γιατί και όλοι οι ανταγωνιστές σας στοχεύουν στις ίδιες λέξεις-κλειδιά.

  1. Παράδειγμα: λέξη-κλειδί όνομα εταιρείας (Παπαδόπουλος Γεώργιος Δικηγόρος) εύκολο.
  2. Παράδειγμα: λέξη-κλειδί επιχείρησής  (Δικηγόροι Πάτρα) δύσκολο.
  3. Παράδειγμα: λέξη-κλειδί επιχείρησής  (Δικηγόροι) πιο δύσκολο.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την κατάταξη της εταιρείας μας σε μια λέξη-κλειδί στους Google χάρτες και στα κλασικά οργανικά αποτελέσματα.

πρώτη σελίδα στη Google

Πρώτη σελίδα στη Google σε 3 Μήνες!

Στην ουσία τώρα…

Εμείς είμαστε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και το όνομα της εταιρείας μας είναι TopSearch, οπότε οι λέξεις-κλειδιά για εμάς είναι:

Τα Εύκολα

  1. TopSearch
  2. κατασκευη ιστοσελιδων TopSearch
  3. προωθηση ιστοσελιδων TopSearch

Τα Δύσκολα

  1. κατασκευη ιστοσελιδων πατρα
  2. προωθηση ιστοσελιδων πατρα
  3. κατασκευη eshop πατρα

Τα πιο Δύσκολα

  1. κατασκευη ιστοσελιδων
  2. προωθηση ιστοσελιδων
  3. ενοικιαση ιστοσελιδων
  4. κατασκευη eshop

Θα παρατηρήσετε ότι στις λέξεις-κλειδιά δεν βάζουμε τόνους, αυτό το κάνουμε γιατί ο πιο πολύς κόσμος όταν κάνει αναζήτηση στη Google δεν τους χρησιμοποιεί.
Στις περισσότερες από τις παραπάνω λέξεις-κλειδιά είμαστε στην πρώτη σελίδα και μάλιστα πολύ ψηλά στην κατάταξη. Για να επιβεβαιώσετε αυτό που λέμε ανοίξτε την Google και κάντε μόνοι σας τις παραπάνω αναζητήσεις.

και συνεχίζουμε…

Πρώτη σελίδα στη Google από την TopSearch

Τώρα το ερώτημα για εσάς είναι: Μπορεί η TopSearch να φέρει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους τους πελάτες που θα την εμπιστευτούν; Η απάντηση είναι ΟΧΙ δεν μπορούμε να πάμε όλες τις ιστοσελίδες στην πρώτη σελίδα στη Google και ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ιστορικό μιας ιστοσελίδας, η ποιότητα της και το πως είναι κατασκευασμένη από τον δημιουργό της.

Αυτό που μπορούμε είναι: να ελέγξουμε την ιστοσελίδα σας και να σας πούμε την αλήθεια εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε η όχι, εάν δεν μπορούμε, θα σας δώσουμε εναλλακτικές λύσεις όπως η κατασκευή μιας καινούργιας ιστοσελίδας βασισμένη στις υψηλές προδιαγραφές της Google και όσων την χρησιμοποιούν για να βρούνε μια επιχείρηση σαν την δικιά σας. Επίσης μπορεί να κρίνουμε ότι το domain name που χρησιμοποιείτε δεν έχει καθαρό ιστορικό στο διαδίκτυο και χρειάζεστε καινούργιο.

Οπότε το ΟΧΙ που είπαμε παραπάνω γίνεται ΝΑΙ μπορούμε να πάμε μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα στη Google για όσους πελάτες μας εμπιστευτούν 100%.

Είμαι ο Νίκος Θεοδωρόπουλος και εάν σας έπεισα καλέστε με στο 698 390 6304 για δωρεάν εκτίμηση της ιστοσελίδα σας, συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Πάτρα, και σε όλη την Ελλάδα.

Αυτά για τώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Start with an Idea
Σχετικά με την TopSearch

Η TopSearch, με χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Share This Post
Έχετε κάποια απορία;
698 390 6304

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!
+ 0 %
Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google
0 %
Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!
0 %
Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design
+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.