Καταχώρηση Προϊόντων σε Eshop

Επαγγελματική Καταχώρηση Προϊόντων

Έχετε επιχείρηση και προχωρήσατε στην κατασκευή eshop για την αύξηση των πωλήσεών σας; Θέλετε κάποιος να καταχωρεί σωστά τα προϊόντα στο eshop σας γιατί δεν γνωρίζετε το πως ή δεν έχετε χρόνο;

Η καταχώρηση προϊόντων σε eshop δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επομένως, για να γίνει σωστά και να έχει επιτυχία, χρειάζεται κάποιον με κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία σε αυτό.

Η εξειδικευμένη ομάδα της TopSearch γνωρίζει το δρόμο που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Καταχωρώντας σωστά τα προϊόντα σας και με κεντρικό στόχο το SEO, θα προσελκύετε τους ενδιαφερόμενους.

Σύνθετη Καταχώρηση

Απλή Καταχώρηση

Η TopSearch αναλαμβάνει την καταχώρηση προϊόντων, αλλά και τη διαχείρισή τους, σε eshop, όπως το WooCommerce. Υπάρχουν δυο μορφές καταχώρησης, η απλή και η σύνθετη.

Για απλή καταχώρηση χρειαζόμαστε τα εξής:

  • Τίτλο του προϊόντος.
  • Σύντομη περιγραφή προϊόντος.
  • Μεγάλη περιγραφή του προϊόντος με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
  • Τιμή προϊόντος ή τιμή με έκπτωση, αν υπάρχει.
  • Την κατηγορία που ανήκει.
  • Φωτογραφικό υλικό (1-2 φωτογραφίες).

Σύνθετη Καταχώρηση

Η σύνθετη καταχώρηση περιλαμβάνει κάποια επιπλέον στοιχεία που πρέπει να εντάξουμε για να είναι ολοκληρωμένο ένα προϊόν. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε προϊόντα όπως ρούχα, που έχουν διαφορετικά νούμερα και χρώματα ως επιλογή.

Έτσι, προβαίνουμε στην καταχώρηση όλων των επιπλέον στοιχείων που χρειάζονται για τη σωστή και ολοκληρωμένη προβολή των προϊόντων. Τέλος, όλη η υπόλοιπη διαδικασία είναι ίδια με την απλή καταχώρηση.

Κόστος καταχώρησης προϊόντων σε Eshop

Η καταχώρηση προϊόντων σε eshop είναι μια χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία. Πρέπει το κάθε προϊόν να είναι ολοκληρωμένο και να έχει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν ελκυστικό στον πελάτη.

Συνεπώς, το κόστος ανεβαίνει ή κατεβαίνει ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Πιο συγκεκριμένα, το κόστος διαφέρει αν μας δώσετε έτοιμο το υλικό ή όχι.

Για την τοποθέτηση προϊόντων σε eshop, το κόστος πηγαίνει ανά προϊόν. Για ένα προϊόν που ανεβάζουμε, κάνοντας επεξεργασία 1-2 εικόνων και με έτοιμες περιλήψεις, το κόστος είναι 2€.

Διαφορετικά, αν δεν έχουμε έτοιμο το υλικό, όπως περιγραφές και φωτογραφικό υλικό, τότε το ενδεικτικό κόστος θα είναι παραπάνω, αναλόγως πόσες φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν, πόσες παραλλαγές θα γίνουν και αν θα χρειαστεί να γράψουμε εμείς τις περιγραφές.

Σημείωση: καλό είναι οι περιγραφές να είναι μοναδικές και όχι αντιγραφή-επικόλληση από κάποια άλλη ανταγωνιστική ιστοσελίδα.

Καταχώρηση Προϊόντων σε Eshop από την TopSearch

Εάν ψάχνετε έναν επαγγελματία για να καταχωρεί τα προϊόντα σας στο eshop σας, η TopSearch είναι η καλύτερη επιλογή! Με χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, αλλά και στην καταχώρηση προϊόντων, σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

Καλέστε μας στο 2610 525 411 ή στείλτε μας μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε μας την επαγγελματική καταχώρηση των προϊόντων στο e-shop σας και δείτε τα κέρδη από τις πωλήσεις σας να αυξάνονται!

Βοηθάμε επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου.

Αύξηση επισκεψιμότητας σε 6 εβδομάδες!

+ 0 %

Σε 3-12 μήνες στην πρώτη σελίδα της Google

0 %

Αύξηση πωλήσεων σε 12 μήνες!

0 %

Αύξηση επισκεψιμότητας με UX/UI Design

+ 0 %

Οι συνεργασίες αρχίζουν με την επικοινωνία

698 390 6304
sales@topsearch.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.